Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Bulgarien

    Bulgarien

Om Bulgarien

Om Bulgarien

Plant dine bare fødder i sandkanten eller gå lange ture langs promenaden i Golden Sands, hvor du finder et væld af aktiviteter. Måske med en kold drink i hånden. Måske med din livspartner ved din side. Bravo Tours tilbyder en række populære destinationer i Europa til vores rejseglade gæster. Og et af de mest populære rejsemål er Bulgarien. Her er nemlig både smukke strande ved Sortehavet, kulturhistoriske byer og historiske seværdigheder, et pulserende natteliv og masser af aktiviteter for hele familien. Bestil en skøn til Bulgarien hos Bravo tours. Vi er med dig hele vejen.

Læs mere om Bulgarien her.

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Bulgarien.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Bulgarien.

Se vores hoteller her >

Områder i Bulgarien

Hoteller i Bulgarien

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Bulgarien

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Hvorfor skal du booke rejser til Bulgarien?

Bulgarien er en rejsedestination, der tilbyder noget for enhver smag. Med smukke strande, historiske byer og god mad er Bulgarien populær hos de fleste. Og hos Bravo Tours tilbyder vi en bred vifte af muligheder for både børnefamilier, par og alle andre, der ønsker en skøn ferie i trygge rammer.

Fakta om Bulgarien

Bulgarien er et østeuropæisk land beliggende på Balkanhalvøen. Landet grænser op til Rumænien mod nord, Serbien og Nordmakedonien mod vest, Grækenland og Tyrkiet mod syd og Sortehavet mod øst. Med en samlet areal på ca. 111.000 km2 er Bulgarien det 16. største land i Europa.

Vejret i Bulgarien

Klimaet i Bulgarien varierer fra området ved Sortehavet med et subtropisk klima til det mere kontinentale klima i bjergområderne. Generelt har Bulgarien et tempereret klima med varme somre og kolde vintre, hvor snefald er almindeligt i de højere områder.

Om sommeren kan du nyde en solrig ferie ved Sortehavet, hvor temperaturen typisk ligger på omkring 30 grader. De langstrakte sandstrande er perfekte til en dag med afslapning eller vandsport.

Bulgarien er også kendt for sit milde forårsvejr, som gør det til et perfekt tidspunkt at besøge landet på. Blomsterne springer ud, og der er masser af aktiviteter og seværdigheder at udforske. Uanset hvornår du vælger at besøge Bulgarien, vil du opleve et smukt og varieret land med masser af charme og venlige mennesker.

Spændende aktiviteter og masser af kulturelle oplevelser

Langs promenaden i Golden Sands finder du et hav af unikke aktiviteter. Her er for eksempel små barer, som serverer kolde øl i skyggen - og både lokale og internationale restauranter. Vores dansktalende rejseledere hjælper gerne med at guide dig rundt til små, lokale restauranter eller områdets bedste pizzeria.

Golden Sands er charmerende by, og meget mere end et turistområde. Sejl for eksempel en tur ud på vandet og nyd solens stråler og det klare vand. Du kan også tage med på en spændende jeep-safari, hvor du kommer tæt på det lokale liv. Kun ti minutters kørsel uden for Golden Sands kommer du desuden til smuk natur og små landsbyer. Det er en stor oplevelse at komme en tur bag facaden og opleve det ægte Bulgarien.

Bulgariens er fyldt med historiske steder, arkitektur og museer, der afspejler Bulgariens rige kulturarv. Landets rige historie og kultur gør det også til et populært rejsemål – for her er masser af fascinerende ting at opdage. Uanset om du vil udforske de gamle ruiner i Plovdiv, smage den lækre mad i Sofia, eller bare slappe af på en af de smukke strande, vil Bulgarien helt sikkert give dig en uforglemmelig ferieoplevelse.

Bestil din rejse til Bulgarien med Bravo Tours

Bulgarien er lig med perfekte ferieomgivelser. Bulgarien er nemlig rig på både bjerge og hav. De mange dejlige solskinstimer resulterer i lækre råvarer, smuk fauna og varieret natur. Bulgarien ligger perfekt ved Sortehavet og tilbyder lange, brede sandstrande, så langt øjet rækker. De skønne strande er indbydende og havet klart. Så stik tæerne i sandet, find din liggestol med tilhørende parasol, smæk benene op og lad ferien begynde. Har du børn med på ferien, så kan du helt sikkert også finde en børnevenlig sandstrand i nærheden. Dem er der nemlig mange af i Bulgarien og Golden Sands.

Hos Bravo Tours tilbyder vi rejser til Golden Sands, hvor der er plads til alle. Her finder I alt fra lejligheder til store ferieresorts, hvor der er masser af aktiviteter for både børn og voksne. Det hele får I til et attraktivt prisniveau, og det gælder også på rejsen. I Bulgarien er prisniveauet nemlig langt under det danske – både hos den lokale købmand, på restauranterne og ved caféerne. I Bulgarien rækker pengene dejligt langt.

Nyttige ting at vide inden din afrejse til Bulgarien

Hvis rejsen går til Bulgarien, er der mange ting, du skal holdes styr på. Derfor giver Bravo Tours dig et hurtigt overblik over alt det, som er vigtig information at vide om Bulgarien - og som kan have betydning for din rejse.

Afrejse

Med Bravo Tours kan I rejse til Bulgarien på cirka 3 timer fra:

  • Billund
  • København

Transfer

Det tager ca. 30 minutter at køre fra lufthavnen til første hotelstop i Golden Sands. Hvis trafikken er tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel

+1 time i forhold til Danmark.

Valuta

Leva.

Elektricitet

230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Strande

Strandene i Golden Sands er fantastiske, brede og med finkornet sand og klart badevand (ikke lavvandet). Stranden og de fleste pools på hotellerne i Golden Sands er offentlige. Det betyder, at man kan bruge de fleste pools, men også, at man pr. dag skal betale cirka 50 kroner for at leje liggestol og parasol - enten på stranden eller ved en pool.

Mad og drikke

Det bulgarske køkken er en spændende og billig oplevelse. Der er mange lokale og internationale restauranter. Standard og menuer på restauranter varierer meget, men Bravo Tours’ rejseledere anbefaler gerne restauranter, der lever op til gæsternes ønsker. En god middag kan let fås for ca. 100 danske kroner.

Mere om Bulgarien

Bulgarerne har en meget stolt fortid. Landet var et af de første uafhængige lande på Balkanhalvøen. I 1957 fik omverdenen for alvor øjnene op for Golden Sands. Sunny Beach, og Golden Sands er de mest berømte ferieområder, men de minder på ingen måde om hinanden – bortset fra klimaet og de mange solskinstimer. For selvom Sunny Beach for mange er lig med ungdomsrejser, et livligt natteliv og festglade mennesker så er der altså store kontraster til vores rejser til Golden Sands, hvor rigtig mange familier rejser til, fordi de elsker varmen, de skønne sandstrande og ikke mindst roen, hyggen og de trygge omgivelser, som Bravo Tours er med til at skabe.

Transport

Det er let at komme rundt i Golden Sands både med taxa og offentlig transport. Det er billigere end i Danmark. 

Billeje

Vi anbefaler ikke at leje bil i Bulgarien. Mange vælger i stedet at leje en taxi for en dag. Det koster omtrent det samme som at leje en bil - cirka kr. 550.

Sport og aktiviteter

Der er rig mulighed for at være aktiv i Golden Sands – tennis, bowling, windsurfing, vandski og meget andet.

Shopping

Der findes mange små butikker og boder, hvor man kan købe alt fra bulgarsk keramik til tøj. I Varna er der en lang gågade med et utal af forretninger. Priserne i Bulgarien ligger et pænt stykke under de danske priser. Dagligvarer som vand, mad og lignende kan købes i de små supermarkeder over hele Golden Sands.

Golf

Den nærmeste golfbane ligger ca. 50 kilometer fra Golden Sands. Banen er designet af Gary Player.

Vores service

Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.

I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.