Mød os hver måned i Aalborg Lufthavn

Mød os hver måned i Aalborg Lufthavn

Med Bravo Tours finder du et væld af rejser med afgang fra Aalborg Lufthavn. Faktisk er vi så vilde med Nordjyllands foretrukne lufthavn, at vi har besluttet os for at flytte til lufthavnen hver måned. Du er inviteret til at komme forbi til en snak om din næste ferie, og vi medbringer som altid gode tilbud til prisbevidste nordjyder


Mød os hver måned i Aalborg Lufthavn på disse datoer:

6. juni 2024 kl. 10-17
8. august 2024 kl. 10-17
5. september 2024 kl. 10-17
3. oktober 2024 kl. 10-17
7. november 2024 kl. 10-17
5. december 2024 kl. 10-17

Hvornår vil du ud og rejse fra Aalborg?

Rejsemål fra Aalborg

Kenya Kysten

DET INDISKE OCEAN
Fantastisk badeferie 
Find din rejse her >

La Palma

SPANIEN
Den uspolerede Kanarie-Ø.
Find din rejse her >

Gran Canaria

SPANIEN
Danskernes feriefavorit!
Find din rejse her >

Fuerteventura

SPANIEN
Strande som i Caribien.
Find din rejse her >

Golden Sands

BULGARIEN
Brede strande og attraktive priser
Find din rejse her >

Alanya

TYRKIET
Ferieparadiset lige ved Middelhavet.
Find din rejse her >

Belek

TYRKIET
Verdensklasse golf og spektakulære All Inclusive koncepter!
Find din rejse her >

Side

TYRKIET
Ferieresorts i høj standard.
Find din rejse her >

Mallorca

SPANIEN
Øen har det hele...
Find din rejse her >

Costa del Sol

SPANIEN
Solkysten venter med sol og sommer.
Find din rejse her >

Kreta

GRÆKENLAND
Danskernes feriefavorit i Grækenland.
Find din rejse her >

Rhodos

GRÆKENLAND
Grækenlands mest alsidige rejsemål.
Find din rejse her >

Zakynthos

GRÆKENLAND
Det gode liv, når det er allerbedst.
Find din rejse her >

Hvordan skal din ferie fra Aalborg være?

Find din ferie med All Inclusive fra Aalborg Lufthavn

Se alle All Inclusive rejser fra Aalborg her >

Vinterrejser direkte fra Aalborg Lufthavn

Find din rejse fra Aalborg Lufthavn

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 7
 • 14

Find dit hotel

Hold ferie uden lommepenge
Bo med fødderne i vandkanten
Se vores store udvalg af familievenlige hoteller
For jer der rejser uden børn

Rejs fra nord til syd

Rejs fra nord til syd

Rejs fra Aalborg til sydens sol eller flyv via København videre ud i verden. Bravo Tours har et stort udvalg af charterdestinationer og flyver direkte til alle de populære feriesteder ved Middelhavet og De Kanariske Øer.

Start ferien i Aalborg Lufthavn og lad os tage os af resten. Afrejse fra og hjemkost til overskuelig og nem tilgængelig lufthavn, der hvor du bor – det er det, du får, når du booker en rejse med afgang fra Aalborg lufthavn.

Rejs med børn fra Aalborg lufthavn

Det kan være udfordrende at rejse med små børn gennem store lufthavne – vælg afgang fra Aalborg lufthavn og giv familien en tryg og afslappet afrejse. Bravo Tours tænker ikke kun på børnene på hotellet, også rejsen er børnevenlig med mulighed for afgange fra mindre lufthavne som Aalborg. En rejse for hele familien skal være for HELE familien også de små, så drag nytte af vores mange rejsetilbud til børnefamilier.

Ingen begrænsninger

Med daglige indenrigsflyvninger fra Aalborg Lufthavn til Kastrup og Amsterdam kan du nemt og billigt bestille et tilslutningsfly, når du gerne vil have lidt flere destinationer at vælge i mellem. Til destinationer inden for Europa kan du flyve direkte fra Aalborg, mens vi tilbyder tilslutningsmuligheder, hvis du gerne vil længere ud i verden. Det kan både være til Østen fx Thailand eller en safari Afrika, hvor du med et enkelt stop i København eller Amsterdam allerede er langt på en nem og bekvem rejse til ubeskrivelige oplevelser. Husk, der er gratis parkering uanset, hvor du drømmer dig hen, og du slipper endda for at kæmpe om P-pladserne. I lufthavnen er der ingen lange check-in køer, og du bestemmer selv, om du vil handle i taxfree-området, inden du går om bord eller måske købe dig adgang til Aalborgs Lufthavn lækre loungeområde. Få en rolig og overskuelig start på din rejse fra Aalborg lufthavn og flyv med Bravo Tours til sol og sommer.

Hvor kan du rejse hen fra Aalborg Lufthavn?

Bravo Tours har direkte ruter og rejser fra Aalborg Lufthavn til flere populære feriesteder ved blandt andet Middelhavet og De Kanariske Øer. Du kan også tage længere ud i verden ved at rejse fra Aalborg via København eller Amsterdam. Bravo Tours’ rejser fra Aalborg inkluderer altså et hav af charterdestinationer.

Mange rejsemål uden begrænsninger

Uanset om du vil være charterferiens strandløve, familieferiens koordinator eller parferiens romantiker, så kan du tage afsted fra Aalborg Lufthavn. Her kan du hoppe på alt fra daglige indenrigsflyvninger og direkte fly rundt i Europa til længere rejser med tilslutningsfly og mellemstop. Hos Bravo Tours er vi nemlig vilde med Nordjyllands foretrukne lufthavn, at vi tilbyder et væld af forskellige rejser herfra.

Fra Aalborg Lufthavn kan du blandt andet booke:

Rejs fra nord til syden tæt på

Til varmen på Gran Canaria, Zakynthos’ Grækenland eller strandene på Mallorca. Du kan starte mange ferier i Aalborg lufthavn med Bravo Tours. Fra den nordjyske flyveplads kan du blandt andet tage til:

Aalborg Lufthavn tilbyder således direkte ruter og rejser til nogle af Europas mest populære destinationer. Og her skal du aldrig bekymre dig om afrejse og hjemkomst - begge dele er nemlig ganske overskuelige og nemme, da lufthavnen ligger i relativ kort afstand fra de fleste nordjyske byer. Det, mener vi hos Bravo Tours, er én af de mange fordele, ved at booke en rejse med afgang fra Aalborg Lufthavn.

Rejs fra nord til syden længere væk

Du kan også nå til både Asien og Afrika, hvis du vælger at booke en af Bravo Tours’ rejser med tilslutningsfly fra Aalborg Lufthavn. Her kan du blandt andet flyve fra Aalborg via København eller Amsterdam, så der er endnu flere destinationer at vælge i mellem.

I de kolde forårs- og efterårsmåneder kan du blandt andet booke ture til skønne Indonesien. Her flyver du over Københavns Lufthavn og videre mod Indonesiens storslåede naturscenarier, frodige regnskove, maleriske strande og farverige koraller. Vælger du et andet oversøisk rejsemål, kan du også se frem til en fantastisk - og ikke mindst tryg - tur fra Aalborg. Vi er nemlig altid med på rejsen. Uanset hvor turen går hen.

Rejs afsted fra Aalborg Lufthavn - året rundt

Uanset hvilket spændende rejsemål du skal besøge, så kan du som udgangspunkt starte din rejse i Aalborg. Herfra kan du nemlig flyve direkte til mange forskellige destinationer året rundt. Du kan blandt andet tage på de klassiske solferier på tidspunkter, hvor det danske land er blevet koldere - og du kan også ryste posen og opleve sommerdestinationerne i de mere atypiske måneder. Vidste du for eksempel, at Rhodos er allermest grøn og frodig i det tidlige forår? Eller at Bulgarien er kendt for sine vinterbegivenheder, som eksempelvis hyggelige julemarkeder? Dét, og meget mere, kan du opleve med Bravo Tours.

Vi tilbyder rejser til diverse destinationer året rundt - både direkte fra Aalborg Lufthavn og med mellemlandinger i andre byer. Sådan kan du få de rejseoplevelser i bagagen, som du gerne vil.

Bravo Tours er altid med på rejsen

Uanset hvor du rejser til fra Aalborg Lufthavn, og hvornår du gør det, så sørger vi for, at turen bliver god og tryg. Så længe du står for at komme til Aalborg Lufthavn, står vi for resten. Med os som dit rejsebureau er vi nemlig altid med dig - fra at sørge for at billetterne og transferen til hotellet er på plads til at booke værelserne. Og vi er der også til alt det udenom. Uanset hvad du render ind i, står vi og pakkerejsegarantien klar til at hjælpe dig.

Når du rejser med Bravo Tours fra Aalborg Lufthavn, står du aldrig med det hele selv. Vi gør en dyd ud af at agere og løse udfordringer og i sidste ende levere den bedst tænkelige service. Vi er med dig hele vejen.

Rejs med børn fra Aalborg lufthavn

“Jeg skal tisse” - “Hvorfor tager det så lang tid?” - “Hvad laver så mange mennesker her?”. Det kan være udfordrende at have børn med i lufthavnen. Dels på grund af de mange passagerer - dels på grund af de anderledes rammer og mange nye valgmuligheder.

Netop derfor kan Aalborg lufthavn være et godt valg, når du skal rejse med børn. På grund af lufthavnens størrelse er der nemlig færre mennesker og mindre trængsel, som du og dine børn skal tage stilling til. Det kan gøre rejsen langt mere behagelig, da I ikke skal stå i kø i timevis eller kæmpe for at finde et ledigt toilet. Så er det ikke kun hotellet, der er være børnevenligt - men hele rejsen.

Du behøver ikke tage sulten afsted mod dit rejsemål

Har du glemt madpakken? Bare rolig, i Aalborg Lufthavn er der flere muligheder for at få tanket depoterne op, inden du drager ud i verden. Aalborg Lufthavn har en række af restauranter og caféer, som serverer alt fra bøffer, pizzaer og burgere til salater, sandwiches og smoothies. Mens du venter på dit fly, kan du også få en kop kaffe, en kold øl eller tage forskud på ferien med en snack eller en sød kage.

Er du en af dem, som er kommet lidt for sent ud ad døren, så sælger flere af caféerne og butikkerne også “to go”-mad, som du nemt kan snuppe med op i flyet. Du skulle jo nødigt rejse på tom mave!

Gratis parkering i Aalborg Lufthavn - eller hvad?

I Aalborg Lufthavn har vi været vant til at kunne parkere kvit og frit. Det har faktisk været en af de helt store trækplastre for flyvepladsen. Men bare rolig: Det ændrer sig ikke særlig meget. Fra og med slutningen af april koster det nu 20 kroner pr. påbegyndt døgn. Ved at parkere i Aalborg Lufthavn får du altså stadig mere luft i feriebudgettet og slipper for at bruge unødige penge på, at din bil står i lufthavnen, mens du holder ferie.

Du kan derfor blive ved med at rejse på sommerferie, efterårsferie, vinterferie og en bare-fordi-ferie fra Aalborg Lufthavn - uden at parkeringsgebyret stikker af. I Aalborg Lufthavn slipper du også for at kæmpe om P-pladserne. Her er nemlig heller ikke nogen lange check-in-køer.

Mød os hver måned i Aalborg Lufthavn

Vi kan ikke sige det nok: Hos Bravo Tours er vi fan af Aalborg Lufthavn. Faktisk er vi så vilde med Nordjyllands foretrukne lufthavn, at vi har besluttet os for at flytte til lufthavnen hver eneste måned.

Har du derfor lyst til at planlægge din næste ferie, få en god handel eller bare få styr på feriens detaljer? Så er du hermed inviteret til at komme forbi til en snak med Bravo Tours i Aalborg Lufthavn. Du kan møde os disse dage i 2023:

 • 7. marts 2024 kl. 10-17
 • 4. april 2024 kl. 10-17
 • 2. maj 2024 kl. 10-17
 • 6. juni 2024 kl. 10-17
 • 8. august 2024 kl. 10-17
 • 5. september 2024 kl. 10-17
 • 3. oktober 2024 kl. 10-17
 • 7. november 2024 kl. 10-17
 • 5. december 2024 kl. 10-17

Flyv med Bravo Tours fra Billund

Befinder du dig længere mod syd? Så kan du også overveje at flyve med Bravo Tours fra Billund Lufthavn. Uanset om du er i bus eller bil, så kan du nemt komme her til. Fra Billund Lufthavn kan du blandt andet komme til:

Og hvis du vil endnu længere væk - måske endda forlænge sommeren til langt ud på efteråret - går der også fly fra Billund mod blandt andet Phuket, Bali og Kenya. For bare at nævne nogle af de mange destinationer, der ligger udenfor i Europa, som du kan nå fra Billund Lufthavn.

Flyv med Bravo Tours fra Københavns Lufthavn

Har du bopæl på Sjælland eller Fyn? Så kan det måske være lettere for dig at booke rejser med Bravo Tours, som afgår fra Københavns Lufthavn. Det kan selvfølgelig også være, at du har fundet et godt tilbud, så det giver at hoppe på flyet i hovedstaden, selvom du ikke bor tæt på. Det er heller ikke noget problem. Der går nemlig både tog og metro helt ind til afgangsterminalen, og fra både Jylland og Bornholm afgår der også tilslutningsfly direkte til Københavns Lufthavn.

Men det er også nemt at komme fra Københavns Lufthavn. Faktisk har Bravo Tours et væld af destinationer, så du faktisk kan rejse lige derhen, hvor du gerne vil. Fra Københavns Lufthavn har vi blandt andet rejser til:

Vil du længere ud i verden? Så tager vi dig også gerne med til Thailand, Cuba eller en af de mange direkte flyvninger til Dubai.

Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet