• Madeira

Om Madeira

Om Madeira

Madeira – masser af sol, høj standard og betagende smuk natur

Madeira er smuk og frodig natur, men det er også meget mere end det. Nemlig hyggelige byer, gode restauranter og virkelig høj standard!

På Madeira er der ubeskriveligt smukt. Her er frodigt, subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Øgruppen – der består af seks små øer – blev skabt ved et vulkanudbrud, og naturen bærer tydeligt præg af, at den vulkanske jord giver ideelle værksbetingelser for mange afgrøder. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som du finder flere steder på øen.

 

Læs mere om Madeira her.

Vi anbefaler...

Populære lejligheder
Lejligheder Florasol Fantastisk havudsigt fra poolen!
Udsolgt
All Inclusive
Hotel Enotel Lido Resort & Spa Suveræn beliggenhed med gode faciliteter
Udsolgt

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Madeira.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Madeira.

Se vores hoteller her >

Betagende smuk natur og store oplevelser

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Madeira.
Se oplevelser her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Billeje

Oplev Madeira på farten.
Læs mere om billeje her >

Områder på Madeira

Betagende smuk blomsterflor
Charmerende og hyggelig atmosfære

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Madeira

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Høj standard på hotellerne

Udover smuk natur er Madeira også kendt for sin høje standard på hotellerne. Bravo Tours’ hoteller ligger i byen Funchal på sydsiden af Madeira. De er alle af høj kvalitet. På Madeira er klimaet godt året rundt, for regnen falder sjældent på sydsiden af øen, men her er naturligvis varmest og klarest om sommeren. Derfor flyver vi til øen fra forår-efterår, så du er sikret at få mest ud af ferien.

Moderne og indbydende Funchal

I hovedstaden Funchal er der meget at opleve. Se byens velbevarede kulturskatte fx den 500 år gamle katedral, besøg byens store marked og den smukke botaniske have, Jardim Botanico. Funchal er charmerende og moderne på én og samme tid, og så er det én af de rigeste byer i hele Portugal.

Et slaraffenland for naturelskere

Madeira er rig på spændende oplevelser. Øen er, med sine storslåede naturscenerier og vidunderlige blomsterpragt, et slaraffenland for naturelskere. Du kan vandre i bjergene, dykke, surfe, svømme med delfiner og prøve kræfter med dybhavsfiskeri. Snesevis af blomsterarter, oregano, eukalyptus, vinmarker og frugtplantager udgør et grøn hav af duftende planter på bjergsiderne og i dalene mellem de imponerende bjerge. Det er ikke underligt, at Madeiras unikke urskov er blevet et UNESCO's verdensarvsliste. Øen er også kendt for sine mange levadaer – på dansk vandløb – der snor sig gennem den flotte natur. Der er mange vandreture langs levadaerne, og man kan næsten ikke rejse til Madeira uden at opleve disse.

God service og umådelig god mad

Madeira er ikke kun storslået natur og overdådige blomster. Øens berømte gæstfrihed har århundredgamle traditioner, og deres service er blevet til deres varemærke. Du spiser desuden umådeligt godt på Madeira. De delikate råvarer, fisk, grønt, kød og frugt er ofte lokalt producerede, og husk at nyde et glas af den dejlige Madeira-vin som aperitif. Hvis jeres ferie også handler om selvforkælelse, er Madeira altså det helt rette valg.

Madeira er (også) for golfentusiaster

Madeira er det perfekte rejsemål for golfentusiaster. Øen byder på to fantastiske golfbaner på højt niveau. Palheiro Golf ligger i 500 meters højde med en fremragende udsigt over Funchal og havet. Club de Golf Sato da Serra er en klassisk mesterskabsbane, designet af Robert Trent Jones Jr. Der er lagt op til en golfferie på højt plan!

Lej en bil og udforsk Madeira

Det er en rigtig god idé at leje en bil og udforske øen på egen hånd. Du kan leje den hjemmefra, så den er klar på dit hotel, når du ønsker det. På din tur på øen er der masser at opleve, tag fx på opdagelse i Madeiras bjerge og nyd de maleriske scenerier, besøg Quinta das Cruzes, der er én af de charmerende, historiske quintaer (vingårde), der blev bygget af den portugisiske adel. Hvis du besøger en quinta, må du endelige smage på den storslåede portvin, der brygges på stedet. Du kan også køre mod nord og udforske nogle af de fantastiske levadaer – menneskeskabte vandingskanaler, der leder vand fra nord mod syd af Madeira. Parkér bilen og gå en tur langs disse, det er virkelig smukt.

Om Madeira

Madeira består af seks små øer, der ligger i Atlanterhavet ca. 700 km vest for Marokko. Det er kun to af de seks øer – Madeira og Porto Santo – der er beboet. Hovedøen, Madeira, er ca. dobbelt så stor som Bornholm. Her er et behageligt og mildt subtropisk klima.
Madeira er kåret til verdens bedste ø-destination af World Travel Awards i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021.

Godt at vide, inden du rejser til Madeira

Flyvetid
Ca. 6,5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til hotellet.
- Funchal: 30 minutter
- Monte: 25 minutter
Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Madeira er en time bagud sammenlignet med Danmark. 

Valuta
Euro.

Strande
Madeira har fine lava-sandstrande og flere steder, hvor du kan bade i pools med havvand. Nogle af de mest kendte badesteder er Ponta Gorda, som ligger langs promenaden i Lido-området. Her er saltvandspool, børnebassin og legeplads, og Praia Formosa, som ligger i udkanten af Lido-området. Dette er en populær rullesten/lava-sandstrand. 

På Madeira betegner man strandsæsonen fra midsommer i midten af juni. Her åbner de badebroer og ligger træmåtter ud flere steder. Stranden består af sten og sand. 

Mad og drikke
Gastronomien på Madeira er virkelig i top. Maden er stærkt inspireret af Middelhavet og traditionerne her fra kombineret med eksotiske frugter og lokale afgrøder, som de dyrker på øen. Øen byder både på gode fiske- og kødretter. Nationalretten espadafisk, som oftest serveres med banan. I skal naturligvis også nyde et glas Madeira-vin til.

Transport
I kan både leje bil, tage taxa eller benytte offentlig transport på øen. Det er billigere end i Danmark. 

Elektricitet
220V. Der kan dog, på nogle hoteller, være stikkontakter med små huller, så du ikke kan benytte el-artikler med ”tykke” ben eller med tre ben.

Billeje
Det er en god idé at leje en bil et par dage for at køre ud og udforske øen på egen hånd. Vi anbefaler, at du bestiller en bil hjemmefra.

Sport og aktiviteter
På Madeira er der masser af muligheder for at dyrke forskellige sportsgrene, fx tennis, squash, dykning, trekking, levada-vandring, ridning, mountain biking, golf og dybhavsfiskeri.

Shopping
Madeira har både mange butikker og rigtig gode markeder – især i og omkring Funchal. Butikkerne ligger spredt i hele byen, hvor du også finder centre med mange butikker. Madeira er især kendt for sine fine broderier og smukke kurveflet. Gå heller ikke glip af den liflige Madeira-vin, der dyrkes og produceres på øen. Og så er der blomsterne! Orkidéer og andre eksotiske blomster er eftertragtede souvenirs, der kan købes og pakkes, så de er nemme at transportere hjem.

Golf
På Madeira findes to fantastiske golfbaner: Palheiro Golf, 18 huller, ligger i 500 meters højde med en fremragende udsigt over Funchal og havet. Club de Golf Santo da Serra, 27 huller, er en klassisk mesterskabsbane, designet af Robert Trent Jones Jr.

Pakkerejse:
Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice. Det er dog muligt at tilkøbe transfer til/fra hotellet, men uden rejselederservice, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

Du kan altid se, når du bestiller en rejse, om du bestiller en charter- eller en fleksibel pakkerejse.