• Thailand

Om Thailand

Om Thailand

Thailand – ”Smilets land” byder jer velkommen til alle muligheder

Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, og når vinteren raser i Danmark, så lokker Thailand med skønne, hvide sandstrande og krystalklart badevand. I Thailand finder du alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder. Tag for eksempel på tur i tuktuk gennem Bangkoks farvestrålende gader, eller besøg de mange templer med smukke Buddha-statuer omgivet af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder. Thailand har alt det, der gør en ferie unik, solrig og farvestrålende. Vi har dansktalende rejseledere i Thailand, så du kan føle dig helt tryg, når du rejser med Bravo Tours til ”Smilets land”. Bestil din ferie med Bravo Tours. Vi er med dig hele vejen.

Læs mere om Thailand her.

Rejs til Thailand til gule priser!

Rejs til Thailand til gule priser!

Få et uforpligtende tilbud til Thailand

Få et uforpligtende tilbud til Thailand
 

Meget mere af Thailand

Rejser der passer lige til dig

Vores rejsemål i Thailand

Bangkok

Spændende og kontrastfyldt storby
Find din rejse her >

Hua Hin

Kongefamiliens foretrukne rejsemål.
Find din rejse her >

Khao Lak

Ro, autenticitet og lækre strande.
Find din rejse her >

 

Koh Chang

Thailands uspolerede ferieparadis!
Find din rejse her >

Koh Samet

En lille perle gemt i Siam-bugten.
Find din rejse her >

Krabi/Ao Nang

Spektakulære klippeformationer.
Find din rejse her >

Phuket

Skønne strande og krystalklart vand.
Find din rejse her >

 

Koh Yao Noi

Ubeskrivelig paradis-ø.
Find din rejse her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Thailand.
Se billeder og video her >

 

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Thailand.
Se vores hoteller her >

Find rejse til Thailand

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27

Hoteller i Thailand

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Oplev Thailand med Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder mange forskellige rejser til Thailand. Du kan trygt bestille din ferie til Thailand med os, vi har specialister i Thailand, som selv har rejst rundt i Thailand, så de kan give dig gode råd til din ferie. Med en pakkerejse til Thailand med Bravo Tours kan du både komme afsted på egen hånd og med dansktalende rejseleder, som er med dig hele vejen i Thailand.

Leder du efter en luksusferie til Thailand på et formidabelt hotel, eller leder du blot efter strandferie eller oplevelsesferie, hvor hotellet ikke spiller den store rolle? Uanset hvad så har vi noget for din smag. Vi har nemlig både 5-stjernede hoteller, hvor du bor i luksuriøse villaer med egen pool, 4-stjernede hoteller med vandland, hvis du rejser til Thailand med børn, og så har vi også mere simple hoteller, hvis du leder efter billige rejser til Thailand.

Vil du opleve den thailandske kultur med imponerende templer og lækker mad, så kan det også lade sig gøre med en Thailand ferie. På de fleste hoteller i Thailand er morgenmad inkluderet, mens det også er muligt at komme på hotel i Thailand med All Inclusive, hvor mad og drikkevarer er inkluderet. Vælg vores Thailand All Inclusive pakker, hvor du kan slappe af og nyde hvert øjeblik.

Med vores charterrejser til Thailand er næsten alt muligt, ligesom landet også giver alle muligheder. Vi har pakkerejser til Thailand til en god pris, vi har rundrejser i Thailand og leder du efter billige rejser til Thailand, så se på vores sider for afbudsrejser.

Som et af de førende rejsebureauer og rejseselskaber har Bravo Tours etableret sig som din trofaste rejsepartner. Vores ekspertise i rejser til Thailand skaber uforglemmelige rejseoplevelser og har gjort os til et af de foretrukne valg for rejsende, der ønsker mere ud af deres ferie. Book din rejse til Thailand med Bravo Tours i dag.

Thailand med dansktalende rejseleder

Når du rejser på charterrejse med Bravo Tours til vores mest populære rejsemål i Thailand, Hua Hin, så bliver du mødt af en dansktalende rejseleder, hvis du rejser fra midten af oktober til slutningen af marts. For selvom du er på ferie i et fantastisk og eksotisk land, så er Bravo Tours ferie på dansk. Vores dansktalende rejseledere ved en masse om Thailand og står klar til at hjælpe dig med at finde gode restauranter, booke udflugter eller guide dig til andre gode oplevelser. Det er altså bare rarest, at det foregår på dansk, hvis du har brug for hjælp, eller hvis uheldet skulle være ude. Så du kan rejse trygt med Bravo Tours til Thailand. 

Der er kun dansktalende rejseleder, når du rejser med Bravo Tours til Hua Hin fra slutningen af oktober til slutningen af marts. Hvis du bestiller en pakkerejse til vores andre spændende destinationer i Thailand er der ikke dansktalende rejseleder.

Badeferie eller rundrejse? Bestil din ferie til Thailand her

Hos Bravo Tours tilbyder vi mange forskellige rejseformer i Thailand. Du kan vælge badeferie, rundrejser med dansktalende rejseleder eller private rundrejser med familien eller en lille gruppe. Vores rejser tager dig både til det sydlige Thailand, hvor du kan komme på badeferie i PhuketKhao Lak, KrabiKoh Ya Noi og Hua Hin. Her finder du et væld af dejlige strande og mange restauranter med mad fra det thailandske køkken. Så hvis du elsker sol og strand, så er rejsemålene i det sydlige Thailand helt sikkert noget for dig.

Vælger du en badeferie i Phuket eller andre dele af Thailand, bestemmer du selv din flyrejse og rejselængde. Transfer til og fra hotellet kan tilkøbes på alle vores hoteller. Du kan også besøge en af verdens mest berømte storbyer, Bangkok.

Drømmer du om en rejse til Thailand, hvor store oplevelser, gyldne templer, den thailandske kultur og magiske naturoplevelser står på programmet? Så er du nødt til at tage på en af vores rundrejser i Thailand og opleve det magiske, ægte Thailand. Hvis du vælger en rundrejse med dansktalende rejseleder, så bliver du allerede mødt af vores rejseledere i lufthavnen. Vi rejser på rundrejse som gruppe på bestemte datoer og følges ad fra start til slut.

Hos Bravo Tours tilbyder vi rundrejser for enhver smag, men én ting er sikkert – de indeholder alle sammen spændende kultur, forunderlig natur og fantastiske strande. Du kan se vores rundrejser i Thailand her.  

Hvad med en privat rundrejse? Private rundrejser er for dig, der ønsker at rejse på egen hånd eller gerne vil rejse med en mindre gruppe. Her har vi bestilt alt til dig på forhånd, så du bare kan have fokus på at indoptage alle oplevelserne. Du bestemmer selv, hvornår du ønsker rejsen, men rejselængden er fastsat og fuld af mindeværdige eventyr. 

Med Bravo Tours og direkte fly til Thailand

Bravo Tours flyver med nogle af de bedste flyselskaber til Thailand og har også direkte fly til Thailand. På de fleste af vores direkte fly til Thailand, flyver du fra København til Bangkok med fx Thai Airways eller SAS. Med direkte fly slipper du for en mellemlanding, og du kommer hurtigere frem til din ferie. Bravo Tours har en god aftale med SAS, så du kan komme direkte til Thailand til en god pris. Når du rejser med SAS til Thailand, er det også muligt at opgradere din flyrejse, så du får en endnu mere behagelig start på din ferie. SAS har nemlig tre flyklasser, hvor SAS Go er den billigste mulighed, mens SAS Plus giver mere forkælelse med bl.a. ekstra benplads, bedre mad og mere bagage. Du kan også vælge SAS Business, hvis du vil have det ypperste, med loungeadgang og fast track i lufthavnene, en rummelig separat sædesektion med flat bed-sæde samt a la carte menu. Læs mere om SAS’ flyklasser.

Vi har også andre muligheder for fly til Thailand, hvor du selv kan stå for at bestille hotel i Thailand. Du kan både købe kun flybillet til Thailand, og du kan også købe flybillet, hvor du får én overnatning på hotel, hvorefter du selv skal finde resten af overnatningerne. Mulighederne er mange for at finde fly til Thailand.

Masser af muligheder for oplevelser i Thailand

I Thailand kan du opleve lidt af hvert. Hvis du drømmer om at se frodige regnskove, så kan du tage med på en tur i junglen. Hvis du er til lidt mere action, kan du også tage på dykkerture og se farverige fisk – Nede i de farvestrålende dybder kan du opleve alt fra små, søde Nemofisk til havskildpadder, hajer og kæmpestore rokker. Naturen er i det hele taget fuldstændig bjergtagende i Thailand med smukke vandfald, frodige bjerge, barske klipper og kridhvide sandstrande. Thailand venter på dig igen og igen. Har du først været her, så vender du med stor sandsynlighed tilbage. Læs her mere om dine muligheder for oplevelser i Thailand.

Spil golf på én af verdens fineste golfbaner

I Thailand oplever du flere af verdens fineste golfbaner, så hvis du elsker at spille golf, så kan du med fordel pakke golftasken og dit gode golf-humør. Her er masser af baner, du kan slå ud på. Så besøg de pragtfulde, drømmelignende golfbaner. En oplevelse, du sent vil glemme.

Tag fx til Hua Hin, hvor Bravo Tours har hele seks golfbaner på programmet. Banerne varierer meget, og du kan både finde klassikere og nye baner, der er baner til alle niveauer. Hvis du ikke har prøvet at spille golf under så eksotiske himmelstrøg, så er Hua Hin virkelig en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Billig shopping og hyggelige markeder

Hvis du er til shopping og gode tilbud, så kan du også godt glæde dig til at besøge Thailand. Thailand er nemlig lig med billig shopping på farvestrålende markeder. Her kan du købe alt fra lækre tasker, smukke tørklæder, billig elektronik og alverdens nips. Du kan også gøre et godt kup, og købe et sæt skræddersyet tøj med hjem til en virkelig attraktiv pris. I de fleste større byer i Thailand er der markeder, så du kan helt sikkert finde et marked tæt på dig. Der findes også flere natmarkeder i Thailand, hvor du kan komme i ægte thailandsk stemning og finde et godt køb. I Hua Hin finder du Cicada marked, som er fyldt med håndværk, kunst og meget mere.

Meditation eller massage nær de hvide strande

Meditation er en stor del af den buddhistiske religion, og vil du have fred og ro til at samle tankerne, så giver Thailand dig også masser muligheder for netop dét. Her kan du for eksempel blive forkælet med en oplivende spabehandling – hvem drømmer ikke om en afslappende rygmassage i smukke strande til lyden af palmernes susen og bølgernes brusen efter en lang, kold vintertid i Danmark? Her lader du for alvor dine batterier op igen i solens nærende stråler.

Fantastiske naturoplevelser

Thailand er også fuld af imponerende naturscenarier med tropiske blomster, storslåede vandfald og tropisk jungle. Thailand er kendt for sine kridhvide sandstrande, som du bare skal opleve, når du er i Thailand. Vandet ved strandene er helt klart og med det bløde sand, kan du få mange timer til at gå på en sandstrand i Thailand.

Thailand har også masser af små øer, som også har fantastisk natur. Tag fx til Phi Phi-øerne, som er nogle af de smukkeste i hele Andamanhavet. Her finder du Maya Bay, som er verdensberømt, fordi filmen ”The Beach” blev indspillet her. Vandet er smaragdgrønt, og hvis du vil opleve det, sejler du mellem storslåede kalkstensklipper.

Men du kan også finde store naturoplevelser under havets overflade. Thailand er også kendt for at være et rigtig godt rejsemål for dykning. Med mere end 2000 km kystlinje og med et væld af små eksotiske øer er landet et paradis for dykkere.

Thailand med børn

Rejser du på familieferie til Thailand, så er der også masser at lave for børnene. Tag på snorkeltur og se smukke fisk under havets overflade. Flere af Bravo Tours’ hoteller i Thailand er også perfekt til børn. Nogle hoteller har nemlig masser af vandsjov med vandrutsjebaner, og hvis det ikke er nok, så finder du også vandland her. Ved Hua Hin finder du vandlandet Vana Nava Water Jungle, hvor børnene kan få masser af timers sjov. Flere af strandene i Thailand er også børnevenlige, så du roligt kan tage hele familien med på de lækre sandstrande.

Lækre feriebyer og tropiske paradis

Thailand er et stort land på over 500.000 km2, som svarer til tolv gange Danmarks størrelse. Derfor er der også masser af områder at opleve i Thailand. Med Bravo Tours kan du komme til mange af de lækre feriebyer og tropiske områder, som du finder i Thailand.

I hovedstaden og storbymetropolen Bangkok kan du opleve en verden flydt med farverige oplevelser. Her er der mulighed for masser af shopping, gå på opdagelse i mageløse templer eller udforsk de lokale markeder.

Vil du bo på et dejligt hotel og på afslappende ferie med mulighed for gode oplevelser, så skal du tage til danskernes foretrukne rejsemål i Thailand, Hua Hin. Her finder du autentiske thailandsk charme og atmosfære.

Skal du opleve de lækre sandstrande, som Thailand er så kendt for, så kan du tage til et af vores eksotiske rejsemål som Khao Lak, Koh Chang, Koh Samet, Krabi eller Koh Yao Noi.

Og på Phuket kan du kombinere fantastisk badeferie med et væld af oplevelser. Her finder du smukke strande, eksotisk dyreliv, regnskov, billig shopping og rigtig god mad.

Fakta om skønne Thailand: Smilets land

Thailand ligger i Sydøstasien og er et land på størrelse med Spanien. 70 millioner indbyggere står klar med åbne arme, når du ankommer til Thailand. Landet og ikke mindst befolkningen er nemlig kendt for deres utrolige gæstfrihed og imødekommende facon. Knap 95 % af thaierne er buddhister, en religion med meget varme, tolerance, næstekærlighed og gæstfrihed. Thailand er derfor et rejsemål, hvor alle uanset køn, alder og status kan føle sig velkomne.

Thailand er et konstitutionelt monarki med en meget værdsat kongefamilie i spidsen. Thaierne forguder deres kongefamilie og opfører mange smukke ceremonier, paladser og monumenter til deres ære. Demokrati er udbredt, og folket vælger selv deres politiske leder.

Bravo Tours har stor erfaring med Thailand, og vi har nøje udvalgt vores destinationer, hoteller og udflugter. Thailand ligger 15 grader nord for Ækvator og tilbyder et lækkert tropisk klima med temperaturer mellem 24 og 38 grader.

Spørgsmål og svar om Thailand

Hvornår er det bedst at rejse til Thailand?

Hvis du skal på ferie til Thailand, så er det bedst at rejse mellem november/december og starten af marts. Her får du nemlig den køligste og tørreste periode med flest solskinstimer og temperaturer mellem 25–32 °C. Thailand er, især på grund af ferieklimaet, den foretrukne feriedestination i Sydøstasien. Du kan dog også sagtens rejse på andre tidspunkter af året, her kan der bare forekomme mere regn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Thailand?

Rejsetiden til Thailand afhænger af, om du flyver direkte eller har mellemlanding. De fleste direkte flyvninger tager mellem 11 og 13 timer, hvis du flyver direkte fra København til Bangkok.

Hvor ligger Thailand?

Thailand er beliggende I det sydøstlige Asien og grænser op til Myanmar, Laos, Cambodia og Malaysia. Landet har også kystlinje langs Andamanhavet og Thailandsbugten.  

Hvad koster det at leve i Thailand?

Generelt set er Thailand kendt for at være et meget overkommeligt rejsemål med rimelige priser på mad, indkvartering og transport. I forhold til rejsemål i Europa får du flere steder i Thailand mere for pengene.

Hvor varmt er der i Thailand?

Thailand har et tropisk klima med høje temperaturer året rundt. Gennemsnitlige dagtemperaturer ligger typisk mellem 25 og 25 grader, dog kan det variere afhængigt af region og sæson.

Hvornår er det regntid i Thailand?

Regnsæsonen varierer mellem forskellige dele af Thailand, men den strækker sig generelt fra maj til oktober. Nordøstlige områder som Bangkok oplever ofte kraftige regnskyl i denne periode.

Hvad er Thailand kendt for?

Thailand er kendt for mange ting. Heriblandt sin rige kultur, smukke strande, farverige templer, lækker mad, venlige befolkning og livlige markeder. Landet er også berømt for sine festlige festivaler og smukke øer.

Hvad skal man se i Thailand?

Der er mange fantastiske steder at besøge i Thailand. Nogle af de populære destinationer inkluderer hovedstaden, Bangkokg, Chiang Mai, Phuket, Ayutthaya, Sukhothai og naturligvis de smukke øer som Koh Phi Phi og Koh Samui. Der er også en rigdom af kulturelle steder som Grand Palace og Wat Arun.

Værd at vide inden du bestiller en af vores Thailand-rejser

Inden din rejse går til Thailand, så er der en række ting, du bør holdes styr på. Derfor giver Bravo Tours dig et hurtigt overblik over alt det, som er vigtig information at vide om Thailand - og som kan have betydning for din rejse. Du kan læse alt den nyttige information herunder:

Transfer
På de fleste af vores rejser til Thailand kan du tilkøbe transfer mellem lufthavne og hotel. Du kan både tilkøbe almindelig transfer, privat transfer og privat luksus transfer.

Alle vores rundrejser er altid inklusive transfer mellem lufthavne og hoteller.

Tidsforskel
+ 6 timer om vinteren i forhold til Danmark

Pas og visum
Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen fra Thailand. Er opholdet under 30 dage, så kræves der ikke visum. I flyet får du udleveret et ind- og afrejsekort, som du skal udfylde og aflevere i paskontrollen.

Valuta
Valutaen i Thailand hedder Thailandske Bath (THB). De fleste hoteller, butikker og restauranter accepterer også internationale kreditkort.

Forandrede strande
De thailandske myndigheder har fjernet alle former for ulovlig, kommerciel virksomhed fra strandene – det gælder blandt andet for liggestolsudlejning og strandcaféer. Det betyder, at vores rejsemålsbilleder og film kan give et fejlagtigt indtryk, idet de stammer fra dengang, strandfaciliteterne stadig fandtes. Strandene er naturligvis lige så dejlige, men serviceudbuddet kan altså være mindre end billeder og film skildrer.

Transport
Der kører både tuktukker mellem flere områder samt lokalbusser. Det er billigt, sikkert og nemt at komme rundt i Thailand.

Elektricitet
I Thailand benytter de ofte fladbenede stik med 220v, men de fleste hoteller har dog også stik til europæiske stik. Alternativt kan du købe en omforme i diverse supermarkeder og kiosker.

Depositum på hotellet
Mange badeferiehoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering på ca. kr. 500-1.000, når du checker ind. Du kan betale med kort eller kontanter. Bruger du betalingskortet, så reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, så bliver beløbet refunderet i forbindelse med, at du checker ud, hvis alt er, som det skal være.

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december