Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Om Hurghada

Om Hurghada

Hurghada – sol og vidunderlig ferie ved Det Røde Hav med skøn dykning og lækker mad

Den allerbedste måde at fortrænge vinterens kulde på er ved at forkæle sig selv med en ferie i det solsikre Hurghada. Den vidunderlige ferieby på Egyptens østkyst ligger nemlig perfekt placeret på kanten af Det Røde Hav. Her venter et fantastisk feriemål med skønne strande, koralrev og sjove vandsportsaktiviteter.

I Hurghada kan du vælge mellem et væld af formidable resorts, hvor du nemt kan lade dig underholde i en eller to uger med resorternes mange spændende faciliteter. Men det er ikke kun på hotellerne og resortsene, du kan få ferieminder for livet i Hurghada. Her er også garanti for store og spændende oplevelser, hvis du har lyst til at opleve brudstykker af Egyptens historie på tætteste hold.

Læs mere om Hurghada her

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Hurghada.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Hurghada.
Se vores hoteller her >

Sol og sommer ved Rødehavet

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Vandland

Oplev hoteller med vandland.
Se hotellerne her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Spiller du golf?

Spiller du golf?

 

Find rejse til Hurghada

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Oplevelser

Hurghada
Byrundtur i Hurghada

Med dansktalende rejseleder
Kunne du tænke dig at få et indblik i Hurghada, der er dit nye hjem for den næste uge eller to, så tag med på vores halvdags byrundtur. Her ser vi nærmere på oplevelser, som du senere kan bruge mere tid på, madoplevelser, indkøbsmuligheder samt byens historie.

Vi går en tur ved den hyggelige havn. Vi besøger den største kirke og den største moske i byen, El Mina, giver et indblik i de lokales religion og traditioner. Undervejs kommer din guide og lokalguide med gode råd og besvarer spørgsmål, så man nemt kan færdes på egen hånd. På byrundturen ser vi den nye marina med mulitmiillionernes overdådige luksusyachter, mens vi slentrer forbi marinaens fashionable butikker, lækre restauranter og hyggelige barer. Vi besøger også det gamle havneområde, hvor de lokale fiskere arbejder. Og så gør vi selvfølgelig også nogle stops, hvor der er mulighed for at se nærmere på papyrus og parfumer, der er nogle af de varer, Egypten er kendt for. Vi besøger også frugt- og grøntmarkedet i den gamle bydel. 

 

Vejledende pris:
Voksne kr. 150 pr. person
Børn kr. 150 pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kongernes Luxor - med bus

Med engelsktalende rejseleder
Tag med til nogle af Egyptens allerstørste højdepunkter: Kongernes Dal, Karnak-templet og Harshepsut-templet.

I Luxor kommer vi helt tæt på historiens vingesus, vi besøger det imponerende Karnak-tempel, der er blandt verdens største. Her tilbad folk de mange guder, der i dag er afbilledet med relieffer og hieroglyffer. Fornem storhedstiden, når du bliver mødt af 20 meter høje søjler, mure og statuer.

Vi besøger også Kongernes Dal, hvor vi finder de 62 grave, som desværre alle blev plyndret engang med undtagelse af én, nemlig Tutankhamons grav. På trods af plyndringerne er de stadig smukt udsmykket uden på. Kongernes Dal er et absolut must, når man besøger området ved Nilen. Turen går også forbi Hatshepsut-templet. Hun var den første kvinde ved magten, selv om hendes vej dertil er lidt af en særlig historie. Den og mange andre historier får vi ved templet.

Vi gør også et stop ved Memnon-kolosserne, der er de to gigantiske statuer på vejen til Luxors vestbred. Der bliver også til et besøg på et Alabast værksted.

Udflugten inkluderer transport, entreer som nævnt i program (pånær entre til Tutankhamons grav), lokal guide og frokost. Drikkepenge og drikkevarer er ikke inkluderet.

I skal regne med at udflugten starter kl. 04.00, og I er hjemme i Hurghada igen kl. 21.00.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 750 pr. person
Børn kr. 375 pr. barn

Paradis-øer og snorkling i Det Røde Hav

Med engelsktalende rejseleder
Der er opsamling på dit hotel, hvorefter vi kører mod havnen. Når vi er ombord på båden, vil du blive instrueret i, hvor du snorkler, og du får mulighed for at øve det, så du er sikret det maksimale udbytte af din snorkleoplevelse. Efter instruktionen kan du slappe velfortjent af på dækket, mens du nyder sejladsen mod de smukkeste paradis-øer i Det Røde Hav. Undervejs er der selvfølgelig også mulighed for at hoppe i det krystalklare, blå hav til en fantastisk svømmetur. Herefter kan du stille sulten med en lækker frokost med frisk frugt til dessert. Når maverne er fyldt, sejler vi videre til to smukke koralrev, hvor du kan afprøve dit snorkeltalent, mens du udforsker den spændende verden under vandoverfladen. Efter undervandseventyr sejler vi atter retur mod havnen, og på hjemturen kan du sætte tænderne i delikate kager.

Udflugten inkluderer transfer, frokost, drikkevarer, strandparasol, lån af snorkeludstyr og redningsvest.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 415 pr. person
Børn kr. 415 pr. barn

Dykning
Dykning

Oplev det fantastiske paradis for dykkere.

Hvert år valfarter hundredevis af dykkere til Det Røde Hav for at opleve livet under vandet på tætteste hold. Bravo Tours’ rejseledere giver gerne gode tips, hvis du vil opleve de flotte koralrev og smukke fisk.
Du kan både dykke ved skibsvrag med farvede fisk og unikke koraller.

Dykning er for alle
Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du dykke i Egypten. På fire dage kan du gennemføre et kursus, som gør dig til certificeret PADI dykker. Som førstegangs dykker kan du også vælge en dag med introduktionsdykning, hvor du lærer udstyret at kende, og hvordan du gebærder dig under vandet.

Men pas på – har du først bevæget dig under havets overflade en enkelt gang, så får du helt sikkert lyst til at prøve igen. God fornøjelse.

Dykning kan bestilles på destinationen ved Bravo Tours’ personale.

Jeepsafari

Med dansktalende rejseleder
I firhjulstrukne biler kører vi af sted i ørkenen mellem Rødehavsbjergene – på vej til beduinlejren oplever vi et fatamorgana. Beduinerne inviterer os med glæde på besøg og byder på te, kamelridning og rundvisning i lejren. Det giver os et indblik i deres meget anderledes og primitive kultur og levevis. Når mørket falder på venter en traditionel egyptisk middag. Hvorefter aftenen til sidst rundes af med synet af den glitrende stjernehimmel over ørkenen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 325 pr. person
Børn kr. 325 pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

halv-ubåden
Oplev Hurghada – om bord på en halv-ubåd

Oplev livet under havoverfladen uden at blive våd.  Om bord på halv-ubåden sejler vi på Det Røde Hav, hvor du både kan nyde synet under havets overflade, men også fra dækket. Fra de store panoramavinduer har du et fantastisk udsyn til de flotte koralrev og havets farverige og interessante indbyggere. Det er også muligt at snorkle i Det Røde Hav når vi holder badestop. 

Udflugten kan købes på destinationen.

Rejs til Hurghada med Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder masser af pakkerejser til Hurghada. Her kan du bo på et af vores håndplukkede resorts eller hoteller, som byder på masser af gode faciliteter. Hurghada er en ferieby, som byder på alt det, du har brug for for at holde en vidunderlige ferie. Hurghada har resorts i særklasse, store kulturelle oplevelser og strande og Det Røde Hav, som byder på gode muligheder for at dykke og snorkle. Der er altså noget for enhver smag, hvis du rejser til Hurghada.

De bedste hoteller i Hurghada

Hurghada er det ideelle valg for familier og par, der vil nyde solen og have et godt udgangspunkt til skønne oplevelser. Her kan du snorkle, dykke og kitesurfe langs den smukke kyststrækning.

Vi har udvalgt de skønneste hoteller, og her er perfekte valg til både par og familier. De fleste resorts har så mange muligheder, at du både finder underholdning og fred og ro ved poolen. På de fleste resorts er der også mulighed for All Inclusive, så du kun skal tænke på at slappe af. Ved flere resorts er der mange sjove vandrutsjebaner, og der er sågar også vandland med masser af vandsjov.

Hurghadas mange seværdigheder

Hurghada og især hele Egypten gemmer på nogle af verdens mest spændende seværdigheder. I hovedstaden Cairo ligger de imponerende pyramider – et syn, der betager hver eneste gang. Når du står for foden, vil du med garanti undre dig over, hvordan man for 5.000 år siden formåede at bygge så store bygningsværker. De færdigheder, der ligger bag, er ganske simpelt imponerende. Cairo har så meget at byde på. Oplev de mange spændende kontraster – de gamle historier, pyramiderne, ørkenen og det moderne storbyliv.

Hurghada, Egyptens ældste og største badeby, byder også på masser af indkøbsmuligheder. I den gamle bydel, El-Dahar, ligger en stor basar, hvor du kan købe tøj, krydderier og forskellige souvenirs. Hvis du søger lidt væk fra hotelområderne, er der gode muligheder for at møde den meget venlige og gæstfrie lokale befolkning.

Har du lyst til at se nærmere på de fantastiske kulturskatte, Egypten gemmer på, er Hurghada et rigtig godt udgangspunkt! Vi kan varmt anbefale at tage til Luxor ved Nilen for at se på gravkamre og templer. Her kan du besøge Kongernes Dal, hvor bl.a. den berømte barnekonge Tutankhamons grav blev fundet i 1922. Tutankhamons mumie ligger i en af kisterne i graven.

Hurghadas tre bydele

Når man taler om Hurghada, taler man også om tre bydele: El Dahar, Sekalla og det nye Hurghada.

El Dahar er områdets ældste og mest autentiske bydel. Her kan du shoppe i den store basar, spise med de lokale og prøve at ryge vandpibe.

Sekalla er et af Hurghadas nyere områder. Her er der altid liv og mange restauranter, caféer og barer. Det er også i Sekalla, at byens hyggelige marina ligger. Nyd en god is eller en dejlig drink med udsigten over de smukke luksusyatchs.

Den sydlige del af Hurghada er kendt som ”New Hurghada”. Her ligger de store resorts, hvor du har alt, hvad du behøver. De fleste af dem minder mest af alt om små byer med butikker, spafaciliteter, restauranter og barer. Søger du en afslappende ferie, hvor du vil nyde resortets mange faciliteter, så er New Hurghada det helt rette valg. Du kan let besøge El Dahar og Sekalla med taxi, og det er relativt billigt.

Dykning og snorkling i Det Røde Hav

Dykningen i området ved Hurghada er helt enestående med masser af koralrev. Vil du prøve noget helt særligt på din ferie, kan vi anbefale en tur under havets overflade for at opleve de fantastiske koraller og farvestrålende fisk. Her er også rigtigt gode muligheder for at tage dykkercertifikat. Det er noget helt særligt at opleve det farverige liv under havets overflade på tætteste hold. Er du ikke til dykning, så kan du også snorkle langs kysten, som også er en enestående aktivitet.

Rejs til Hurghada fra Billund eller København

Med Bravo Tours kan du rejse til Hurghada fra Danmarks to største lufthavne. Det betyder, at du kan opleve det skønne rejsemål fra Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn.

Spil golf ved Hurghada

Er du vild med golf, så vil du helt sikkert elske at rejse til Hurghada, hvor Bravo Golf tilbyder golfrejser til det eksklusive område, El Gouna, som ligger ca. 30 km nord for Hurghada. I El Gouna finder du fantastiske golfbaner, som ligger mellem laguner og ørkenlandskab, mens du også har udsigt til Det Røde Hav. Flere af banerne er lavet af anerkendte golfbanedesginere, så der er udfordringer til alle golfniveauer. Golfhotellerne i El Gouna er i særklasse, og på flere af dem får du en 5-stjernet luksusoplevelse. Det er altså helt særligt at være på golfrejse i El Gouna.

Om Hurghada

Oprindeligt var Hurghada, der er beliggende ca. 485 km syd for Cairo, blot en lille fiskerby ved Det Røde Hav. Men i løbet af blot tre årtier har byen udviklet sig til et blomstrende turistområde med fantastiske hoteller. Her er rige muligheder for at opleve havets forunderlige undervandsverden. Og smag endelig på det egyptiske køkken, som er en spændende blanding af inspiration fra Tyrkiet og Grækenland. Der bor ca. 50.000 indbyggere i Hurghada, som er en by i stor udvikling. Hvert år besøger ca. 1 million turister byen.

Spørgsmål og svar om Hurghada

Er det godt at rejse til Hurghada?

Hurghada er et fantastisk rejsemål, som mange ynder at rejse til om vinteren. Her er der nemlig behagelige temperaturer, og det regner sjældent. Hurghada har gode hoteller, lækre strande og masser af oplevelser.

Hvor skal man bo i Hurghada?

Hurghada har masser af lækre resorts og hoteller, så der er meget at vælge imellem, hvis du vil rejse til Hurghada. Her er hoteller for enhver smag, og hvis du er en rigtig vandhund, så er der masser af resorts med vandland og vandrutsjebaner til dig.

Hvornår skal man rejse til Hurghada?

Hurghada er et vinterrejsemål med Bravo Tours. Det er godt at rejse til Hurghada fra oktober til april, hvor temperaturerne er skønne til en ferie. Her er havtemperaturen også behagelig, så du kan nyde Det Røde Hav og dets mange oplevelser.

FAKTA OM HURGHADA

Afrejse

Med Bravo Tours kan I rejse til Hurghada fra:

- Billund

- København

Flyvetid

Ca. 5 timer

Transfer

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til hotellerne i Hurghada. - Hurghada: 25-45 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel

+1 time i forhold til Danmark.

Valuta

Egyptiske pund (EGP). En dansk krone svarer cirka til 6,8 egyptiske pund (forår 2024). Det er sjældent muligt at veksle danske kroner – og kan du, er det ofte til en dårlig kurs. Medbring derfor egyptiske pund eller kreditkort. Man kan med fordel også medbringe euro eller dollars som man kan veksle i hæveautomaterne.

Strande

Hurghada har lange og fine sandstrande. 95 % af strandene er ejet af hotellerne – vil du benytte dem, kan det oftest lade sig gøre mod betaling. Der er mange koraller i havet, og nogle steder rækker de helt ind til stranden. Det er en god ide at bruge badesko.

Mad og drikke

Egyptisk mad er fantastisk. Maden er inspireret af det græske, tyrkiske, libanesiske og marokkanske køkken, og der ligger et utal af spisesteder i Hurghada – både lokale og internationale. Ikke alle serverer alkohol.

Transport

Den letteste måde at komme rundt i Hurghada er med taxa. Aftal altid prisen på forhånd. Det er billigt at køre med taxa i området.

Elektricitet

230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Sport og aktiviteter

Der er rig mulighed for at være aktiv i Hurghada. Ud over golf kan du også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling og meget mere.

Shopping

I Hurghada kan du shoppe løs. I ferieområderne finder du et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er ikke et stort udvalg af mærkevarer, men mange lokale varer.

Golf

I El Gouna ca. 30 km nord for Hurghada ligger en af Egyptens bedste golfbaner, El Gouna Golf Club. Banen ligger midt i byen og er en afvekslende 18-huls-bane for alle spillere. Handicap maksimalt 45. Vi anbefaler, at du booker starttider hjemmefra, så du er sikret de gode tider. Du kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling – Bravo Golf.

Billeje

Vi anbefaler ikke, at du lejer bil i Hurghada, da trafikken kan være kaotisk.

Vores service

Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. Du møder dem allerede i lufthavnen, og har du bestilt transfer til hotellet, sørger de for, du kommer frem. I løbet af ferien kan du kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Pas og visum

Pas og visum

Turistvisum er nødvendigt, hvis du rejser som dansk statsborger til Egypten. Turistvisum (gyldigt i 30 dage) kan købes sammen med rejsen (ikke inkluderet i prisen) eller i lufthavnen ved ankomst. Køber du visum sammen med rejsen, koster det kr. 250, hvis du køber det i lufthavnen, skal det gøres kontant med USD. Passet skal desuden være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse. Er du ikke dansk statsborger, skal du kontakte den egyptiske ambassade for gældende visumregler.