Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Egypten

Om Egypten

Om Egypten

Egypten – sol, badeferie og skønne oplevelser

Når kulden sniger sig ind over Danmark, lokker varmen og solen ved Rødehavet. Derfor er der rigtig mange danskere, der rejser til Egypten, når vinteren rammer Danmark. Udover afslappende badeferie tilbyder Egypten også enestående dykning, yderst interessante kulturskatte, spændende shopping i fortryllende basarer og dejlig mad. Glæd jer fx til de storslåede pyramider og Kongernes Dal, der gemmer på en helt særlig historie.

Dejlige strande, pyramider og dykning
Egypten tilbyder den perfekte ferie for strandfolket og har tilmed en fantastisk kulturarv, som er værd at studere nærmere. Har I drømt om at ride gennem ørkenen på kamelryg? Vil I vide, hvor store pyramiderne i virkeligheden er? Elsker I skønne strande, lækkert hav og vidunderlige dykkermuligheder? Så anbefaler vi, at I booker en dejlig charterferie til Egypten.

Hoteller efter ethvert ønske og behov
Vi har udvalgt en stribe fantastiske hoteller i Hurghada, hvor I med garanti finder ét, der matcher jeres ønsker og behov. Alle Bravo Tours’ hoteller ligger tæt ved vandet, tilbyder skønne middage i solnedgangens skær og ren afslapning. Vi tilbyder alt fra dejlige, nemme ”All Inclusive”-hoteller til luksusressorts, og vores danske rejseledere glæder sig til at byde jer velkommen til Hurghada.

Formidabel dykning
Hurghada på hovedlandets østkyst har hele 30 kilometer smuk kystlinje. Strandene er så indbydende, at mange timer nydes i solens selskab. For mange er en slentretur hånd i hånd i solnedgangen den perfekte afslutning på en dejlig dag på stranden i Hurghada. Men et af områdets store skønheder finder I under vandet. Dykkerforholdene i Rødehavet er nogle af verdens allerbedste, og vi glæder os til at vise koralrevene, vragene og alle de fortryllende fisk, hajer og skildpadder frem.

Oplev de største seværdigheder
Der er ikke mange rejsemål, der har så mange spændende udflugtsmål og interessante oplevelser indenfor rækkevide som Egypten. Her møder kulturer, historie og gamle traditioner hinanden. Tag med, når vi kigger nærmere på de gamle pyramider i Luxor og Kongernes Dal, betragter ørkenens uendelighed og Nilens livgivende vandstrømme. Kom helt tæt på historiens vingesus og Egyptens storhedstid. I kan også køre med jeep i ørkenen, sejle på Rødehavet og se Hurghadas hemmeligheder på vores spændende byrundtur.

Velkommen til Egypten
Der er så meget at fortælle om Egypten, så meget at se og så meget at opleve. Derfor kommer mange af vores gæster tilbage år efter år. Vi glæder os til at dele alle herlighederne med jer, hvad end I er ”ny” i Egypten – eller har været her mange gange før. En dejlig solferie venter i skønne Egypten. Velkommen!Vejret i Egypten
I Egypten er der ørkenklima, hvor solen stort set skinner hver eneste dag året rundt. I vinterhalvåret ligger gennemsnitstemperaturen på 21-30°C, så der er rig mulighed for at nyde solen og varmen, mens kulden spreder sig over Danmark.

Om Egypten
Egypten ligger i Nordafrika og har ca. 99 millioner indbyggere. Den store smukke flod Nilen er livsnerven i landet og utrolig vigtig, for den forsyner indbyggerne med vand. Derfor bor de fleste egyptere tæt på Nilens breder.

Hurghada ligger ca. 485 km syd fra Cairo og er opdelt i tre bydele. Engang var Hurghada en lille fiskerby, men i dag lever byen af turismen, som nyder godt af det gode klima og de lange strande.

 

Rejser til Egypten

Find din rejse til Egypten

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14