• Rejser til de Kanariske Øer

Om De Kanariske Øer

Om De Kanariske Øer

De Kanariske Øer – danskernes vinterfavorit

Drømmer du om solrige strande, betagende landskaber og en uforglemmelig ferieoplevelse? Så er en af De Kanariske øer den perfekte destination for dig. Med Bravo Tours får du mulighed for at udforske de fantastiske øer, hvor skønhed og eventyr venter ved hver eneste kystlinje.

Bravo Tours tilbyder rejser til fire af De Kanariske Øer, La Palma, Tenerife, Fuerteventura og Gran Canaria. Fælles for alle øer er, at de gemmer på storslåede oplevelser samt afslappende omgivelser. Der findes skønne lejlighedshoteller og store All Inclusive-resorts på alle øer, så der er en ferie for enhver smag.

Klimaet er i den grad også noget, som varmer ved De Kanariske Øer. De varme vintermåneder er et af de helt store trækplastre, som gør, at mange danskere rejser til øerne. Det er altså det perfekte tilflugtssted fra den kolde danske vinter, og det er i samspil med de mange spektakulære strande og den betagende unikke natur med til at gøre De Kanariske Øer til det perfekte vinterrejsemål.

Læs mere om De Kanariske Øer her.

De Kanariske Øer

Hotelstandard og strande som i Caribien
Danskernes solrige feriefavorit om vinteren
Den smukkeste og mest uspolerede Kanarie-ø
Imponerende oplevelser og dejlige strande

 

Find din rejse til De Kanariske Øer

Find din rejse til De Kanariske Øer

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 3
 • 5
 • 7
 • 10
 • 12
 • 14
 • 17
 • 19
 • 21

Imponerende landskaber

Vi er særligt vilde med Fuerteventura, Gran Canaria, La Palma og Tenerife, der ligger på samme breddegrad som Florida og Mexico og nyder godt af de varme vinde fra det afrikanske fastland. Denne paradisiske øgruppe har et vidunderligt klima med behagelige temperaturer hele året rundt. De Kanariske Øer er faktisk bjergspidserne af en vulkansk bjergkæde, hvilket forklarer den imponerende variation i landskaberne. Øerne har alt fra tropiske skove til måneagtige lavaørkener, gigantiske sandklitter, lyse hvide sandstrande og rå sorte strande. Hver af De Kanariske Øers unikke landskaber adskiller sig markant fra hinanden, hvilket gør det så spændende at besøge hver enkelt ø. Uanset hvilken af De Kanariske Øer man vælger, så har de alle deres enestående charme – find selv jeres egen fortrukne favorit.

Fuerteventura – strande som i Caribien

Den fremragende ø Fuerteventura er kendt for de smukke hvide sandstrande og de mørke ikoniske lavastrande, som absolut er et besøg værd. Disse unikke strande fås ganske ikke bedre, og de minder på mange måder om dem, man finder i Caribien, hvilket blandt andet gør dette til en populær rejsedestination for vindsurfere. Øen har oplevet stor fremgang indenfor sportsturisme med de flotte golfbaner, lækre sportsanlæg og gode muligheder for løb og cykling. Fuerteventura er en attraktiv destination for verdens bedste cykelryttere, så der er en chance for at støde på et kendt ansigt.

Gran Canaria – den mest populære vinterdestination

Spektakulære Gran Canaria er velsignet med et skønt klima, hvilket er særdeles populær blandt os danskere. Øen er kendt for de farverige blomster og de mange smukke buske. Når I kører rundt på øen, vil I se alt fra kaffeplanter til kaktusser. Gran Canaria er ikke blot én destination, men tværtimod mange samlet på en. Vi holder til på øens sydlige del i Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustin og Puerto Rico, som er kendt for de mest fantastiske og betagende strande.  Glæd jer til at opleve øens vulkankratere, bjergbyer og bjergtinder, der med garanti vil efterlade et uforglemmeligt indtryk.

La Palma – den smukkeste af De Kanariske Øer

La Palma er ubestridt den smukkeste samt frodigste af alle De Kanariske Øer og på mange måder en uspoleret perle. Hvis I ønsker en kombination af afslapning og oplevelser, så er La Palma skræddersyet til netop jer. Øens natur er mageløs og med mere end 1.000 kilometer af vandreruter, er der rig med muligheder for at udforske øen. De mange skønne områder på La Palma er absolut et besøg værd. Besøg blandt andet Tazacorte, hvilket er det sted i Spanien med flest soltimer om året.

Tenerife – imponerende oplevelser og dejlige strande

Fremragende Tenerife er hjemme for Spaniens højeste bjerg og vulkan, El Pico del Teide. Med sin højde på 3.718 meter er det det højeste punkt i Atlanterhavet og giver Tenerife sit unikke særpræg. Øens natur og de mange muligheder for aktiviteter tiltrækker hvert år utallige turister fra alle verdens afkroge, hvoraf mange vælger at vandre rundt i det spektakulære landskab. Vores nyeste område på Tenerife, Puerto de la Cruz, er en særdeles charmerende by med unikke ferieattraktioner. Tag på udflugt til Lago Martiánez, der er et af verdens smukkeste havbassiner. Oplev den naturskønne og smukke Orotava-dal eller besøg Loro Parque – Europas bedste zoologiske have. 

Vejret

Vejret på de Kanariske Øer er subtropisk og kendetegnes ved de lange varme somre og lune vintre. Temperaturerne ligger typisk i dagstimerne på over 30°C om sommeren og over 24°C om vinteren. Nattemperaturerne ligger gennemsnitlig på 19°C om sommeren og 14°C om vinteren. Det regner sjældent på De Kanariske Øer, men det forekommer dog i vinterhalvåret.

Om De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er en spansk øgruppe, som består af 7 unikke, vulkanske øer i Atlanterhavet. De ligger ved Nordafrikas vestkyst, 100 kilometer fra Marokko. Navnets oprindelse kommer ikke fra kanariefuglen, som mange tror, men det er i stedet fuglen, der er opkaldt efter øgruppen.
Tenerife er både den største af øerne, men også den med flest indbyggere. Der bor ca. 2 millioner i alt på de 7 øer, hvilket udgør 4,5 % af Spaniens samlede befolkningsantal. De Kanariske Øer har i mange år været kendt for de mange skandinaviske turister, som rejser til ørerne år efter år.