• Spanien

  Spanien

Om Spanien

Om Spanien

Subtropisk klima, krydret tapas, bjergtagende højder, multikulturelle byer og kilometerlange strande. Spanien har noget af det hele - og det er uanset, om du rejser om sommeren eller vinteren. Spanien er nemlig et skønt rejsemål i nærmest alle årets måneder. Derfor kan du rejse med Bravo Tours til paellaens land fra marts til oktober: Både i og udenom ferierne. Din rejse til Spanien starter her.

Læs mere om Spanien her.

Sommerrejser til Spanien

Mallorca

– lange sandstrande, tapas og et utal af oplevelser
Find din rejse her >

Costa del Sol

Solkysten venter med sol og sommer.
Find din rejse her >

Cádiz

Golfvenlig region på Lysets Kyst med fantatsiske baner. 
Find din rejse her >

Vinterrejser til Spanien

La Palma

Den uspolerede Kanarie-Ø.
Find din rejse her >

Fuerteventura

Strande som i Caribien.
Find din rejse her >

Gran Canaria

Danskernes feriefavorit om vinteren.
Find din rejse her >

Tenerife

Oplevelser og dejlige strande.
Find din rejse her >

REJS NÅR DET PASSER DIG MED RUTEFLY

Den perfekte ferie i Spanien

Find din rejse til Spanien

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Hvor skal du rejse hen i Spanien?

Spaniens 17 regioner har noget for enhver. Ønsker du rejser til Spaniens fantastiske strande, kan du tage til De Baleariske Øer eller De Kanariske Øer - sommer som vinter. Omvendt kan Andalusien brillere med hyggelige landsbyer, mens Madrid har storbystemning. Hver region har altså hver deres fordele, kultur og sprog.

Rejs med Bravo Tours til det spanske fastland

Selvom det spanske fastland domineres af farverige højsletter og vilde bjergkæder, er der masser af regioner og byer indimellem, som du kan rejse til. Og vælger du at rejse dertil med Bravo Tours, er vi med dig hele vejen. Så bliver ferien så tryg som mulig.

Blandt andet tilbyder Bravo Tours rejser til Andalusienpå det sydlige spanske fastland, hvor du vil støde på nogle af Spaniens mest besøgte rejsemål: fra Costa del Sols sommer året rundt til Costa de la Luz’ golfoplevelser og den særlige stemningen i regionens hovedby, Malaga. I Andalusien kan du derfor finde både storbyfornemmelser, historiske bygninger, kridhvide strande og korte afstande til de bjergrige bagland.

Er du mere til de stolte spanske metropoler? Så kan du også bestille en fleksibel pakkerejse med Bravo Tours til Barcelona, i det nordøstlige hjørne. Her vil du opleve at have alle feriefavoritter i én by: Strand, shopping og strålende arkitektur. Barcelona har nemlig den lange gågade, La Rambla, den dynamiske kirke, La Sagrada Familia og de fire fabelagtige strande, der indkranser byen. For blot at nævne nogle af de ting, der gør Barcelona til en helt særlig feriedestination.

Og nu, når vi er ved det, kan du også tage med Bravo Tours til Spaniens hovedstad: mageløse Madrid. Her vil du opleve en fantastisk blanding af hektisk byliv og sydlandsk ro. Byen sover nemlig aldrig, så du har altid tapas, shopping eller spanske rytmer indenfor rækkevidde, når du ønsker det. Og bare rolig: du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Rejs med Bravo Tours til de Baleariske Øer

100 klippeøer. Intet mindre. Dét er de Baleariske Øer - og hér kan du komme til med Bravo Tours. Vi tilbyder nemlig rejser til en af øgruppernes mest kendte turistmål: Mallorca. På vores rejser til Mallorca kan du finde kunst i verdensklasse, storslået natur og fantastiske strande.

Mallorca er et populært rejsemål, som er perfekte til adskillige dukkerter i det turkise, baleariske hav og mange timers afslapning på øernes lange sandstrande, der siges at være nogle af Europas bedste. Foruden de fine strande er der også spændende kultur, der bare venter på dig. Mallorca byder på lokale markeder, tapasbarer, citrusplantager op ad bjergene og berømte ostebutikker. Og så må du ikke glemme hovedstaden, Palma de Mallorca, der virkelig er et besøg værd.

Tag på vinterrejser til De Kanariske Øer

Bravo Tours sender hvert år masser af feriegæster til De Kanariske Øer - sydvest for fastlandet ud for Afrikas kyst. Her er vi særligt vilde med Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, Gran Canaria og Tenerife, som ligger på samme breddegrad som Florida og Mexico. Det betyder, at du vil nyde godt af de varme vinde fra det afrikanske fastland - året rundt. Det gør De Kanariske Øer til nogle af de nærmeste og varmeste destinationer om vinteren.

Forestil dig derfor, hvor skønt det ville være med et ekstra skud sol i november - eller hvor givende en forsmag på sommeren i det tidligere forår kunne være. Ikke tosset, hva’? Dét kan du få på en af De Kanariske Øer. Og så endda i rammerne fra vulkanske bjergtoppe, sorte sandstrande og hvalernes leg i vandet.

Vil du vide mere om De Kanariske Øer? Så dykker vi ned i øerne - én for én - herunder.

Besøg hyggeligste Lanzarote

Lanzarote er den fjerdestørste af De Kanariske Øer - og faktisk kun halvanden gange så stor som Danmarks klippeø, Bornholm. Her vil du møde 142.000 indbyggere - hvilket er forholds mange på så lille et areal. Det betyder, at der altid er skøn og summende atmosfære i hovedbyen, Arrecife, og feriebyen, Puerto del Carmen - der for få år siden blot var en lille fiskerhavn med kun fiskerne og deres familier som logerende. 

På Lanzarote vil du kunne gå i rå lavalandskaber med kratere og søer og bevæge dig videre via kuperede veje og stier gennem golde stendynger. Meget af øens natur er i palettens mørkeste farver, men med de omkransede kyster og små bugter af lyst sand, der konstant overdænges af våde Atlanterhavskys, er øens blandede landskab et helt fantastisk syn, som du ikke finder andre steder.

Nyd strande som i Caribien - på Fuerteventura

Fantastiske Fuerteventura har både fine, hvide sandstrande og rå, sorte lavastrande, der gør turene rundt på øen spektakulære. Øen har oplevet meget fremgang gennem sportsturisme med lækre sportsanlæg, golfbaner og gode muligheder for løb, svømning og cykling. Er du derfor en ægte sportsentusiast, vil Fuerteventura være noget for dig - og bliv ikke overrasket, hvis I støder på en flok kendte cykelryttere på vejene.

Vil du bare gerne nyde ren afslapning og lade dagen gå sin gang på Fuerteventura, Har Bravo Tours også rejser til det. Fra vores hoteller kan du nemlig nemt nå de smukke strande, som er strøet ud langs Fuerteventuras kyst. Det fås ganske enkelt ikke bedre!

Oplev populære Gran Canaria

Skønne Gran Canaria er velsignet med et perfekt klima, som vi danskere holder utrolig meget af. Her er smukke blomster og farverige buske - og ser du godt efter på køreturene, vil også kaktus, papaya og kaffeplanter dykke op.

Med Bravo Tours kan I bo i syd på nogle af øens mest vidunderlige strande i Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustín og Puerto Rico. Foruden de skønne strande har Gran Canaria også rigtig meget andet at byde på. Her vil vores danske rejseledere glæder sig til at vise jer alle herligheder: Blandt andet øens bjergtinder, vulkankratere og bjergbyerne.

Tenerife - imponerende oplevelser og dejlige strande

Vil du helt op i højderne? Så tag til smukke Tenerife, der huser Spaniens højeste bjerg og vulkan, El Teide. Med sine 3.718 meter giver Teide Tenerife et helt særligt præg, og mange gæster kommer til øen for netop at vandre på vulkanen.

Booker du en rejse med Bravo Tours, kan du glæde dig til at bo i de fine byer Playa de las Américas og Los Cristianos, som tilbyder lækre strande, masser af solskinstimer, krystalklart hav og rig mulighed for absolut afslapning og sjove vandsportsaktiviteter. Vi glæder os til at vise jer Tenerife - kontrasternes ø - hvor naturen skifter ved det næste bjergsving og giver jer meget at opleve.

La Palma - den smukkeste kanarieø - kun med Bravo Tours

La Palma - også kaldt for Isla Bonita - er den smukkeste af De Kanariske Øer. Samtidig er øen også en særlig perle. Her finder du nemlig den perfekte kombination af autentiske oplevelser og fuldkommen afslapning.

Naturen er helt unik, og med mere end 1.000 kilometer vandreruter er der rig mulighed for at opleve netop dén - som efter vulkanudbruddet er blevet endnu mere særligt. Tag blandt andet på tur på en af de nye vandreruter, der er dannet af frisk lava, eller se stjernernes helt særlige skær om natten ved at besøge øens fine observatorium. Om dagen kan du også nyde øens dejlige strande eller besøge en af de mange, skønne byer. Hvad med Tazacorte, som er dét område med flest solskinstimer i hele Spanien? Når du rejser til La Palma med Bravo Tours er mulighederne mange.

Rejs sikkert med Bravo Tours til Spanien

For os hos Bravo Tours er ferie i Spanien lig med en helt særlig stemning og ferieglæde.. Vi elsker ganske enkelt den spanske charme og pulsen i det store land mod syd. Netop derfor har vi ikke kunne holde os fra landet, og det betyder, at vi har lang erfaring med - og i - det dejlige ferieland. Vi har derfor udvalgt vores destinationer i Spanien efter at kunne vise jer det allerbedste, som Spanien kan byde på. Alle Bravo Tours’ destinationer tager udgangspunkt i at være velkendte og sikre ferie-succeser, hvor gæster i alle aldre har det godt.

Men hvorfor synes vi, at du skal rejse til Spanien? Ikke bare med os, men sådan helt generelt. Lad os give dig tre gode grunde her.

 1. Spanierne har brændende passion, stort temperament og særligt tætte familiebånd. Det giver en intens stemning og en helt særligt aura, som vi danskere har godt af at få under huen.
 2. Solen er fastboende i det dejlige land. Flere steder i Spanien er der faktisk kun ganske få kolde dage om året. Derfor kan du være sikker på, at solen varmer og danner næring året rundt i Spanien.
 3. Spanien er præget af en lang historie, der har udmundet sig i en rig - men også ganske forskelligartet - kultur. Spanien er derfor et sammensurium af regionernes mange traditioner. Dén forskellighed er en oplevelse i sig selv.

Hos Bravo Tours glæder os til at dele Spaniens mange side og rejsemål - på både fastlandet og de skønne spanske øer - med dig.

Hvad kan du lave i Spanien?

Når du rejser til Spanien, rejser du afsted for at slappe af og få nye oplevelser - af alle slags. Spanien har nemlig sådan et varieret terræn, at du kan få netop dé oplevelser ind under huden, som du finder mest interessante.

Når du rejser til Spanien, kan du blandt andet se frem til at vandre, hånd i hånd med din partner, i både smukke bjerge eller på brede sandstrande. Du kan også svømme med børnene i det lune hav og besøge flere af landet både store og små byer med hele familien. Vil du opleve en af de store fodboldkampe, er det også muligt i en af Spaniens største byer.

Vil du - omvendt - bare gerne spille kort og backgammon på de små hyggelige pladser, nyde en drink i skyggen, gå ture på marinaerne, se på kunst på et gadehjørne, spise tapas i aftensolen eller beundre flamingodanserindens taktfaste rytmer til guitarens bombastiske strengedans? Så er det også muligt. Spanien er landet for dig og for din næste ferie, næsten uanset hvilke minder du foretrækker at få med hjem i bagagen.

Alt det du skal vide - fra det spanske køkken til den spanske kultur

Det store land på Den Iberiske Halvø var det første rigtige charterturistland - først for busrejsende i 1950’erne og siden for millioner af flyrejsende. Her blev især Costa Brava, Mallorca og Costa del Sol nogle af danskernes foretrukne og faste ferierejsemål. Og senere, da det blev muligt at flyve til De Kanariske Øer, udviklede Spanien sig til et helårsrejsemål. Men hvor meget ved du egentlig om danskernes foretrukne destination?

 • Spanien er et monarki med ca. 40 mio. indbyggere, som er placeret i Sydvesteuropa på det meste af Den Iberiske Halvø.
 • Spanien består af syv autonome regioner, der alle har en form for selvstyre. Derfor har de alle forskellige traditioner, kulturer og sprog.
 • Den officielle hovedstad i Spanien er Madrid, men hver region har sin egen hovedstad.

I forhold til det spanske køkken, er du måske allerede bekendt med nogle af de kulinariske oplevelser: paella og tapas - hvor førstnævnte er landets nationalret. Ser vi mere generelt på det spanske køkken, er maden kendt for at være rig på grøntsager, frugt, brød, fisk, kød og krydderier. Her er traditionelle gryderetter, som Cocido Madrileño og Estofado, et godt eksempel på netop de ingredienser. Men mange steder vil du også støde på de sprøde croquetas og den omelet-lignende tortilla. Buen provecho!