Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Khao Lak

Om Khao Lak

Om Khao Lak

Khao Lak – ro, autenticitet og lækre strande


Drømmer I om at nyde en eksotisk badeferie ved skønne sandstrande, og hvor der er fred og ro til bare at nyde livet? Så er Khao Lak et perfekt valg til ferien!

Khao Lak ligger nord for Phuket, hvor I finder strande af Phukets kendte kaliber, men atmosfæren og livet er meget anderledes. Her er nemlig stille, mere autentisk og generelt bare mere roligt end i Phuket. Alligevel har I alt, hvad I behøver, når I holder ferie i Khao Lak – lige fra butikker til gode restauranter.

Dejlige strande og ferieliv
Khao Lak består af en lang sandstrand, der er inddelt i forskellige afsnit. Sandet er fint, og vandet er klart – præcis som man drømmer om. Om dagen er der ingen tvivl – her samles områdets gæster ved stranden, mens de om aftenen fortrækker til hotellerne eller den hyggelige vej, der løber parallelt med kysten. Her finder I nemlig alt fra restauranter, små markeder og gadekøkkenener – et ægte samlingspunkt!

Meget for pengene
Autenticiteten og det lokale liv skaber ikke kun en helt unik atmosfære, hvor man kommer tæt på det ægte Thailand. Det betyder også, at prisniveauet er meget rimeligt – ja, vi danskere vil nok endda kalde det billigt. I får kort sagt meget for jeres feriepenge, når I holder ferie i Khao Lak.

Lækre hoteller – for alle aldre
Hos Bravo Tours har vi gjort en dyd ud af at håndplukke de bedste hoteller i Khao Lak, der passer til dine ønsker og behov. For der er mange forskellige hoteller, der hvert år bliver besøgt af mange forskellige nationaliteter – og derfor er det rart at vide, at alt er i orden, når man når frem.

Koh Yao Noi - den perfekte kombination
Khao Lak er fantastisk, men endnu skønnere i kombination med ø-paradiset, Koh Yao Noi. På Koh Yao Noi har vi håndplukket to hoteller, der er helt ud over det sædvanlige. De ligger på den nordlige del af øen i sin helt egen bugt – og er ikke bare resorts, men en oplevelse i sig selv. Nyd livet på Paradise Koh Yao eller det endnu mere luksuriøse TreeHouse. Snup fx fire nætter på Paradise Koh Yao og hold så resten af ferien i Khao Lak – det er da en drømmeferie!

Masser af oplevelser
Der er masser af spændende oplevelser, I kan tage på, når I holder ferie i Khao Lak. Besøg lokale landsbyer og lær mere om lokallivet, oplev smukke templer eller sejl ud på det smukke hav til et utal af paradislignende øer bl.a. den berømte James Bond-ø eller de smukke Phi Phi-øer.

Vores service i Khao Lak
Når du rejser til Thailand, foregår rejsen på egen hånd. Bravo Tours i Danmark er selvfølgelig tilgængelig 24 i døgnet på telefon. Vi er der, hvis du har spørgsmål – og du kan altid få fat i os, hvis der sker noget uforudset på din ferie.

Få det bedste - bestil tidligt
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål bl.a. Thai Airways. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. 

FAKTA

Afrejse
Når du rejser til Khao Lak med Bravo Tours, har du mulighed for at vælge mellem flyselskaberne Thai Airways og Norwegian Airlines. Rejser du med Thai Airways, flyver du til Phuket, mens Norwegian Airlines flyver til Krabi - her fra kan du tilkøbe transport til Khao Lak.

Thai Airways
Bravo Tours flyver til Phuket fra København med Thai Airways.
Du flyver direkte til Phuket på udrejsen. Flyvetid ca. 10,5 time. Hjemrejsen flyver man via Bangkok, hvor det tager ca. en time at flyve fra Phuket til Bangkok. 

Norwegian Airlines
Bravo Tours flyver direkte til Krabi fra København med Norwegian Airlines. Flyvetid hver vej er ca. 10,5 timer.

Transfer
Transfertiden afhænger af, hvilket hotel I skal bo på i Khao Lak, men turen tager ca. 1 time og 20 minutter fra Phuket Lufthavn og ca. 2 timer og 20 minutter fra Krabi Lufthavn.

Tidsforskel
+ 6 timer om vinteren i forhold til Danmark

Pas og visum
Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen fra Thailand. Er opholdet under 30 dage kræves der ikke visum. I flyet udleveres et ind- og afrejsekort, som I udfylder og afleverer i paskontrollen.

Valuta 
Thailandske Bath (THB). I kan også medbringe internationale betalingskort, som de accepterer i de fleste butikker og restauranter. 

Strande
Khao Lak er kendt for sine dejlige strande. Langs kysten finder I den primære strand, der er inddelt i flere afsnit.

De thailandske myndigheder har fjernet de fleste liggestole og strandbarer fra strandene. Derfor kan vores billeder give et fejlagtig indtryk, da nogle af dem er taget, da faciliteterne stadig fandtes. Strandene er naturligvis stadig lige så gode, som de ser ud! 

Mad og drikke
Der er adskillige restauranter i Khao Lak, og prisniveauet er yderst rimeligt. De fleste restauranter og gadekøkkener ligger på hovedvejen, der løber parallelt med kysten.

Transport
Der kører både tuk-tuk’er og taxier i Khao Lak. I kan også tage bussen, hvis I fx gerne vil på tur til Phuket.

Elektricitet
220 v. I Thailand benytter de ofte fladbenede stik, men de fleste hoteller har dog stik til europæiske stik også. Alternativt kan omformes købes i supermarkeder og kiosker.

Depositum på hotellet 
Mange hoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering, når I checker ind på 500-1.000 kr. på jeres badeferie. I kan betale med kort eller kontanter. Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, bliver beløbet refunderet i forbindelse med check-out, hvis alt er som det skal være.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet, men opholder sig i Krabi og Hua Hin. Der er derfor begrænset rejselederservice i Khao Lak, men I kan altid kontakte dem på servicetelefonen, hvis I har spørgsmål.  

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Khao Lak.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Khao Lak.
Se vores hoteller her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Khao Lak

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 12

Oplevelser i Khao Lak

Cheow Lan Lake – en smuk oplevelse

Med engelsktalende rejseleder
På denne udflugt tager du til Chew Lan Lake – en sø, der virkelig forblinder med sine smukke omgivelser. Du bliver kørt fra dit hotel til søen, og går ombord på båden, som i dag skal transportere dig rundt i den fantastiske sø. Båden gør stop flere steder, og du kan svømme i det krystalklare vand. På din tur ser du søens ikoniske ”Three-brother Pillar”, som er tre klipper, der står ved siden af hinanden og pryder søen. Du kommer også forbi en grotte, hvor du kan se flagermus og bade.

Turen er altså fyldt med unikke udsigtspunkter, og frokosten indtager du i et flådehus, hvor du har 270 graders udsigt over søen. Du har også mulighed for at sejle i kajak eller svømme her for at blive kølet lidt ned.

Vejledende pris:
Voksne kr. 890 pr. person
Børn kr. 630 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Inkluderet: Transfer til og fra hotel.

Det lokale liv

Med engelsktalende rejseleder
Tag med på denne udflugt og lær mere om det autentiske, thailandske liv. Du besøger det splinternye ”Ban Nam Khem Tsunami Museum”, som er et informativt museum med udstillinger og gallerier, og din guide giver dig information om områdets lokalhistorie. Du tager videre til Kong Kha Temple og får et dybere indblik i buddhisme, traditionel livsstil og interessante fakta om den lokale kultur. Et af de sidste stop er den gamle by Takuapa, hvor du kan gå en tur i de hyggelige gader og se de næsten 200 år gamle huse.

Sidst på eftermiddagen besøger du et Streetfood marked, hvor du kan prøve lækre thailandske delikatesser. Det er kort sagt en dag, hvor du kommer bag facaden og oplever, hvordan thaierne lever uden for turistområderne.

Vejledende pris:
Voksne kr. 380 pr. person
Børn kr. 280 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Inkluderet: Transfer til og fra hotel.

Fantastisk snorkling ved Similan

Med engelsktalende rejseleder
Similian-øerne er verdensberømte for sine smukke snorkelmuligheder. Det bliver en oplevelse, du aldrig glemmer. Du sejler i speedbåd til øerne, og første stop er Donald Duck Bay. Her får du første smagsprøve på, hvad du kan forvente dig af dagens eventyr. Du har tid til at slappe af på en af de mest smukke strande i Thailand eller starte med at snorkle i det turkisblå vand. Du kan også tage med guiden på en eventyrlig vandring til det storslåede udsigtspunkt for at se områdets sande skønhed oppefra. Her er der maleriske bugter og blomstrende, tropisk fauna, som vil få tiden til at gå i stå.

Vi fortsætter til næste snorkelsted, hvor der er god sigtbarhed på omkring 20 meter, der gør havet indbydende til at udforske. Dine guider har en stor viden om de nu øer, og de vælger de bedste snorkelsteder. Du får en smagfuld thailandsk frokost, mens du kan lytte til lyden af bølgerne. Der vil være tid til at udforske endnu en ø, inden speedbåden sejler tilbage ad med et snorkelstop mere på vejen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 960 pr. person
Børn kr. 630 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Inkluderet: Transfer til og fra hotel.

James Bond-øen

Med engelsktalende rejseleder
I dag sætter du kursen mod en af de mest berømte øer ud fra Khao Lak, nemlig øen fra James Bond-filmen ”The man with the golden gun”. Du sejler i traditionelle long-tail både, og på vejen ser du fantastisk landskab. Du kan tage en tur i kano, hvor dine guider padler dig gennem forskellige huler og laguner. Du besøger også James Bond-øen, hvor du kan tage nogle skønne billeder af det fantastiske sceneri. Du sejler videre til fiskerlandsbyen, Panyee, som er bygget på pæle. I landsbyen nyder du en thailandsk frokost og ser det lokale landsbyliv.

Efter frokost gør du et sidste stop i Wat Suwan Kuha-grotten, hvor du kan se den store, liggende Buddha, og der er også mulighed for at se vilde aber.

Vejledende pris:
Voksne kr. 690 pr. person
Børn kr. 430 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Inkluderet: Transfer til og fra hotel.

Khao Laks elefanter og skildpadder

Med engelsktalende rejseleder
Besøg både elefanter og skildpadder på denne skønne udflugt. Du starter udflugten på Phang-nga elefantpark, hvor du af din guide får en masse viden om elefanterne. Du fodrer dem og rengør dem, som de er helt vilde med.

Bagefter tager du til et havskildpadde-center, hvor frivillige arbejder for at bevare havskildpadder. Centeret tager sig af skildpadderne, fra æggene klækker til de er 10 måneder gamle. Du kommer tæt på havskildpadderne og hører om centerets arbejde for at øge antallet af havskildpadder i Andamanhavet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 510 pr. person
Børn kr. 360 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Inkluderet: Transfer til og fra hotel og alle entreer.

Livet under havets overflade

Med engelsktalende rejseleder
Besøg den billedskønne ø, Surin, og udforsk det maritime liv. Tidligt om morgenen afgår speedbåden fra molen, og du sejler mod Surin. På bådturen kan du nyde vind i håret og udsigten til det naturskønne landskab. Du kan slappe af på stranden, og du kan iføre dig snorkeludstyr og svømme rundt i bugten. En frokostbuffet bliver serveret på øen med drikkevarer, og her kan du også udforske øen, hvis du vil. Båden vil tage dig til yderligere to snorkelsteder, hvor du kan nyde undervandslivet i begge bugter. Surin er kendt som et af de bedst snorkelsteder, så snyd ikke dig selv for denne udflugt.

Vejledende pris:
Voksne kr. 960 pr. person
Børn kr. 630 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Inkluderet: Transfer til og fra hotel.