Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Rejser fra Aarhus lufthavn

Rejser fra Aarhus Lufthavn

Rejser fra Aarhus Lufthavn

Vi har gjort det nemt for jer at flyve ud i verden, når I bor i Østjylland. Med vores rejser fra Aarhus kan I nemlig rejse fra den lufthavn, der ligger tættest på jeres bopæl.

På den måde sparer I værdifuld ferietid, når I skal afsted. Derudover kommer I hurtigere hjem, når I efter nogle dejlige feriedage med sol og sommer atter planter fødderne på dansk jord.

Rejser fra Aarhus Lufthavn Tirstrup
Vores rejser fra Aarhus tager deres udgangspunkt i Aarhus Lufthavn Tirstrup, som ligger cirka 40 minutters kørsel fra byens centrum. Fra Randers er køretiden den samme – og fra Grenaa 25 minutter. Der er samtidig god adgang til lufthavnen med offentlig transport fra Aarhus, hvor busafgangene løbende planlægges, så de passer med den flyafgang, der sender jer sydpå mod sol og sommer.

Det gør Aarhus Lufthavn til det perfekte udgangspunkt for jeres ferie, hvis I bor på Djursland eller det østlige Jylland.

Lufthavnen har i øvrigt samme gode faciliteter, som I kender det fra de større lufthavne. I har derfor mulighed for at handle Tax Free, shoppe gaver eller bruge ventetiden mellem check in og boarding på at nyde et lækkert måltid eller en god kop kaffe.

Samtidig er tempoet lavere, fordi passagerantallet er mindre. Når I rejser fra Aarhus Lufthavn, er der med andre ord mulighed for en god og rolig start på ferien. Lufthavnen har desuden som den eneste i Danmark et udendørs venteområde, hvor I efter check-in kan nyde den friske luft til lyden af rislende vand i en af de mange hyggekroge.

Ud i Europa med rejser fra Aarhus
Når I gerne vil afsted på solferie eller charterrejser fra Aarhus har I mulighed for at flyve direkte til nogle af de mest solrige feriedestinationer i Europa. Udbuddet varierer i forhold til årstid og rejsemåned, men herunder kan I altid se alle vores aktuelle rejser fra Aarhus Lufthavn.

Ved hjælp af filterfunktionen i venstre side kan I yderligere sortere i rejserne. F.eks. efter ønsket destination, antal rejsende eller rejsedatoer.

Har I brug for hjælp, sidder vi klar på telefon 70 10 10 77. Vi kan også fanges på chatten nederst til højre eller via mailen bravo@bravotours.dk

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7