Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Cypern

Om Cypern

Om Cypern

Cypern – Middelhavets mest solsikre ø

Ta’ med Bravo Tours til Cypern – den tredje største ø i Middelhavet, som har ikke mindre end 300 solskinsdage om året. I sommerperioden kan temperaturen sagtens snige sig op over de 30 grader, og selv i vintermånederne ligger gennemsnitstemperaturen på 18 grader. Cypern er et sandt ferieparadis for dig, der elsker sol og smukke sandstrande, men øen er også meget mere end bare det! Her er masser af seværdigheder, charmerende landsbyer og arkæologiske udgravninger – krydret med en spektakulær natur og et meget velsmagende køkken.

Cyperns bløde sandstrande
Ferieøen Cypern er, udover at være berømt for sine mange solskinsdage, også kendt for sine helt fantastiske sandstrande. Cypern kan næsten betegnes som én stor strand, og kysten rummer hele 56 strande med det blå badeflag – de fleste med hvidt og finkornet sand. De smukkeste og mest populære badestrande finder du i nærheden af turistområderne på øens sydøstlige del. Her er vandstanden lav og vandet samtidig klart som glas. Cypern topper listen over landet med det reneste badevand i Europa, og det er derfor også oplagt at snorkle eller dykke, så du rigtig kan få et indblik i, hvad der sker under havets overflade.

Vi gør opmærksom på, at Bravo Tours ikke har rejseledere på Cypern.

Læs mere om Cypern her

Områder på Cypern

Fantastiske strande og masse af liv
Skønne strande og rolige omgivelser

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Cypern.
Se billeder og video her >

Vejret på Cypern

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Fantastiske feriebyer

Det, der engang var en tætbevokset skov, er i dag Cyperns mest populære ferieby. Ayia Napa emner af liv og glade dage stort set hele døgnet rundt, og selv de lokale strømmer til byen i sommerperioden. Her er masser af sol, en helt fantastisk strand og masser af forlystelser for både børn og voksne. Du skal heller ikke være bange for, at du kommer til at gå sulten i seng. Byen vrimler nemlig med restauranter for enhver smag. Det er samtidig også i Ayia Napa, du finder øens mest festlige natteliv, hvor både barer og natklubber har åbent til den lyse morgen.

Protaras, som også bliver kaldt for Fig Tree Bay, er en hyggelig ferieby, hvor tempoet er skruet lidt længere ned sammenlignet med Ayia Napa. Byen har nogle dejlige sandstrande, hvor du rigtig kan få lov til at komme ned i gear og bare nyde tilværelsen. Om sommeren er det rigtig behageligt at opholde sig i byen, da der blæser en mild fralandsvind, som gør de høje sommertemperature lidt mere overkommelige. Protaras har også et fint udvalg af både restauranter, minimarkeder, butikker og barer. Her er sågar også nogle enkle diskoteker, som har åbent til sent ud på natten.

Seværdigheder på Cypern

Cypern er spækket med historiske seværdigheder, og lidt uden for byen Limassol ligger Kourion-ruinerne, som er en af øens vigtigste arkæologiske udgravninger. Her er et stort kompleks af romerske og byzantinske ruiner, som menes at være helt tilbage fra bondestenalderen. Det højtliggende klippeområde er ikke kun historisk interessant. Det har også en helt fantastisk udsigt over den nærliggende region, som kan tage pusten fra de fleste.

Hvis du har lyst til at opleve Cyperns smukke, grønne natur, skal du leje en bil og lægge vejen forbi Troodos-bjergene, som er øens største bjergkæde. Her kan du vandre, besøge smukke og isolerede kirker eller måske tage til vinsmagning på en af vingårdene. De skovklædte bjerge er et helt fantastisk syn, og besøger du nogle af de højtliggende landsbyer, har du den smukkeste panoramaudsigt over øen.

Udforsk Cypern

Hvis du har lyst til at udforske endnu mere af Cypern, kan det helt sikkert anbefales at leje en bil. På den måde får du nemlig mulighed for at planlægge præcis, hvad du vil se på øen, og hvornår du gerne vil se det i dit helt eget tempo. Cypern gemmer på mange fantastiske seværdigheder på alle sider af øen, og du kan sagtens få flere dage til at gå med bare at udforske øen. Du skal dog være opmærksom på, at de på Cypern kører i venstre side.

Vores service

Når du rejser med Bravo Tours til Cypern, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Det betyder, at du flyver med rutefly, og derfor selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være i Cypern. Det kan være alt fra en weekendtur til flere uger. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du er altid velkommen til at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Del denne side via E-mail