Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Om Zakynthos

Om Zakynthos

Zakynthos - det gode liv, når det er allerbedst

Et utal af strande, uspolerede naturoplevelser og klart, blåt vand. Lige præcis sådan er Zakynthos! Læn dig tilbage, nyd livet og skønne feriebyer på stribe. Zakynthos er det gode ferieliv, når det er allerbedst.

Oplev de fantastiske Caretta Caretta havskildpadder, se naturskønne blå grotter og tab pusten over synet på ”shripwreck beach”. Zakynthos er fyldt med vidunderlige oplevelser.

Læs mere om Zakynhtos her.

Find netop din rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Zakynthos.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Zakynthos.
Se vores hoteller her >

Oplev fantastiske Zakynthos

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på fantastiske Zakynthos.
Se oplevelser her >

Områder på Zakynthos

Børnevenlige sandstrande med krystalklart vand
Ligger lige ved én af Zakynthos’ mest lækre strande
Gode restauranter og en herlig atmosfære

Hoteller på Zakynthos

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Zakynthos

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Oplevelser på Zakynthos

Kystens perler

Med dansktalende rejseleder
Nyd en dejlig afslappende halvdagstur til havs, ved Grækenlands længste bugt; Laganasbugten. Det Ioniske hav omkring Zakynthos er et paradis for hav-skildpadderne; Caretta Caretta. Stranden omkring Laganas er en storfavorit for skildpadderne at ligge æg ved. Bådturen starter i Laganasbugten, hvor vi langsomt sejler hen over det bølgende hav, mens kaptajnen leder efter de fredede havskildpadder. Personalet om bord har stor erfaring i at lede efter disse skildpadder og gør sit bedste for at finde dem. Det krystalklare hav gør det let at spotte disse smukke dyr. Derefter sejler vi ud til skildpadde øen Marathonisi, hvor båden ligger til for at have turen første badestop. Her får vi mulighed fra at springe fra båden og ned i det flotte turkisblå vand.

Vi sejler derefter videre mod halvøen Keri og her ligger båden til ved kyst-grotterne. Her har den eventyrlystne mulighed for at svømme ind i grotterne, mens de som bare vil nyde solen stråler og havbriser kan sidde på bådens dæk. Turen er, som navnet også fortæller, nemlig en rigtig perle hvor man får set Zakynthos fra den bedste side.

OBS: Transport er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 305 pr. person
Børn kr. 175 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Det ægte Zakynthos

Med dansktalende rejseleder
Zakynthos er meget mere end bare turisme. Her findes også smuk natur og spændende kultur. På denne udflugt ser vi store dele af øen og hører nogle af de interessante historier, der ligger og gemmer sig under overfladen.

Først stikker vi en lille tur til søs. På nordkysten finder man nemlig De Blå Grotter, der er et ganske særligt naturfænomen. Sammensætningen af de lyse klipper og det klare vand, gør at grotterne lyser op i en klar, lyseblå farve, det skal ganske enkelt opleves. Der vil også være mulighed for at spotte de ekstraordinære koraller på havets bund, og man bliver helt overvældet over, hvad naturen er i stand til. Undervejs sejler vi også til den berømte strand Navagio, hvilket betyder 'skibsvrag' på græsk. Igen skal vi opleve, hvor spektakulær naturen er, og vi får mulighed for at tage en dukkert i det skønne hav.

Undervejs skal vi nyde vores frokost på en hyggelig, græsk restaurant. Maden består af græske specialiteter efter eget valg.

Næste stop bliver i byen Exo Hora, hvor øens ældste og meget spektakulære oliventræ befinder sig. Træet her er intet mindre end 2.000 år gammelt. Vi skal derudover også se, hvad disse oliven bliver brugt til. Næste stop bliver nemlig et hyggeligt olivenpresseri i byen Agios Leon.

Dagen afsluttes med en lille pause i autentiske, græske omgivelser efterfulgt af et besøg i den historierige Skt. Mavras kirke.

OBS: Frokost, vand, transport samt bådtur er inkluderet. Drikkevarer er ikke inkluderet.


Vejledende pris:
Voksne kr. 525 pr. person
Børn kr. 275 pr. barn.

Udflugten er ikke for gangbesværede. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. 

Øens skjulte skatte

Med dansktalende rejseleder
På denne spændende eftermiddagstur vil vi starte med at nyde udsigten over
Zakynthos by, fra det smukke udkigspunkt Bohali. Herefter besøger vi RAZI hvor Mirandas familie har udnyttet nogle af de mange skønne dufte som Zakynthos byder på, til at producere parfume. Her skal vi høre om produktionen af de forskellige dufte og møde noget af familien bag parfumeriet.

Undervejs bliver dørene også åbnet hos den kendte vingård, Callinico, her skal vi ind til en rundvisning. Hvor vi får indsigt i hvordan de søde druer bliver til vine. Vi bliver en del klogere på de dejlige vine og får sågar lov til at smage på de udsøgte dråber, når vi runder besøget af med en vinsmagning.

Til slut besøge vi den søde familie Therianos, der har Therianos Family Farm. Her vil vi få et indblik i, hvordan familien driver deres landbrug og deres hverdag. På farmen findes blandt andet, olivenlunde, vinbuske, honningbier, kvædetræer, landbrugsdyr og meget mere. Vi viser rundt på gården og fortæller om livet på landet. Derudover skal jeres smagsløg også beriges og huden forkæles. Alt sammen 100% naturlige produkter, fra Therianos familiens gård.   

OBS: Vinsmagning, en let anretning, samt transport er inkluderet.  

Vejledende pris:
Voksne kr. 375 pr. person
Børn kr. 195 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Krystalklart hav og kridhvide sandstrande 

Zakynthos, der er den sydligst beliggende af De Ioniske øer, er noget af det smukkeste og frodigste, man kan tænke sig. Mange af de vidunderlige drømmebilleder, man forestiller sig af små bugter med glitrende, krystalklart hav og kridhvide sandstrande, kan du finde her. For på Zakynthos kan du finde lige præcis den strand, du synes er bedst. Langs Tsilivi og Kalamaki finder du langstrakte, hvide strande – nogle med vandsportsaktiviteter, andre med fuldstændig fred og ro.

Dejlige feriebyer

I feriebyerne Argassi, Kalamaki og Tsilivi finder du et bredt udvalg af gode restauranter og tavernaer. Fra nogle af dem kan du nyde havudsigten, det gode, græske køkken og feriestemning på én og samme gang. Besøg også hovedbyen Zakynthos, hvor hovedgaden følger havnen hele vejen. Her finder du små fine butikker, og i de små sidegader ligger der gode restauranter, hvor grækerne selv nyder et spil backgammon.

De blå grotter

Det Ioniske Hav byder ikke kun på endeløse hvide badestrande, det handler også om imponerende naturskabte seværdigheder som eksempelvis de fantastiske blå grotter. Nyd en dag på en skøn båd, das på dækket og udforsk de blå grotter. Lyset er virkelig smukt.

Perfekt til børnefamilier

Zakynthos er perfekt til børnefamilier, der gerne vil nyde fred og ro, men også mange aktiviteter. På øen finder du fx et rigtig godt vandland, Water Village, hvor der er garanti for en god dag for alle aldre. Der er både rutsjebaner, hoppepuder og legeplads. Det er let at komme der til i bil, og der kører også shuttlebus fra flere områder på øen. 

Havskildpaddernes hjemland

At se havskildpadderne, Caretta Caretta, i deres naturlige element er en fantastisk oplevelse, du ikke må gå glip af, når du besøger Zakynthos. Havskildpadder er efterhånden i risiko for at blive udryddet, men her på øen er der fredede områder, hvor de kan yngle i fred og ro. Benyt lejligheden til at opleve disse imponerende havdyr på nært hold med en bådtur ud for kysten.

Gode oplevelser tæt på

På Bohali, der også bliver kaldt for Zakynthos’ balkon, er der en vidunderlig og stemningsfuld udsigt over Zakynthos’ havn og by. Stedet er aldeles betagende om dagen, men tager man derop om aftenen, når mørket er faldet på, og byen er helt oplyst, er udsigten fuldstændig eventyrlig. I Zakynthos by er den største og smukkeste seværdighed St. Dionysos kirke. Kirken ligger midt i centrum og er opkaldt efter byens helgen, Dionysos, hvis jordiske rester findes i kirken. Kirken er inden for de senere år blevet restaureret af russiske malere, så alle malerier fremstår smukke, farvestrålende og betagende.

Vejret på Zakynthos

I sommermånederne er vejret stort set altid godt på Zakynthos. Gennemsnitstemperaturen om dagen er 29°C, nattemperaturerne er 16°C og vandtemperaturen ligger lunt på ca. 22°C. Det perfekt vejr til din ferie.

Lej en bil og udforsk den græske ø

Det er en rigtig god idé at leje en bil og udforske området på egen hånd. Lej en bil, inden du rejser hjemmefra, så står den klar på dit hotel, når du ønsker det. Besøg fx Anafonitria-klostret, hvor Zakynthos’ skytsengel St. Dionysios var munk. Tag også en tur til Exo Hora, en lille landsby, hvor øens ældste og efter sigende 3.000 år gamle oliventræ står. Undervejs finder du med garanti dine helt egne gemmesteder – afsidesliggende strande, smukke udsigter i bjergene eller en lokal café. Det er netop det, der gør Zakynthos til noget helt særligt.

Om Zakynthos

Zakynthos er en lille græsk ø i Det Ioniske Hav, som er en del af De Ioniske Øer, der ligger i det vestlige Grækenland. Øen ligger vest for den store halvø Peloponnes, den er ca. 410 km² stor og har omkring 41.500 indbyggere. I 1953 blev øen ramt af et jordskælv, der ødelagde store dele af hovedbyen Zakynthos med 13.000 indbyggere. Efter skælvet blev byen dog genopbygget.

FAKTA OM ZAKYNTHOS

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Zakynthos fra:
- Billund
- København
- Aalborg

Flyvetid
Ca. 3 timer og 15 minutter

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

- Argassi: 15 minutter
- Kalamaki: 10 minutter
- Tsilivi: 30 minutter

Er trafikken tæt, eller skal transferbussen til flere ferieområder, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
+1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Miljøafgift
Fra 1. januar 2018 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-ind eller check-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 1,5-10 euro pr. værelse pr. nat.

Strande
Tsilivi og Kalamaki er kendt for at have nogle af øens bedste strande. I Kalamaki er stranden hele ni kilometer lang. Strandene er også gode i Argassi, men nogle steder kan der her forekomme sten og den kan være for smal til liggestole. Under 10 kilometer derfra ligger der dog brede og børnevenlige strande, Porto Zoro og Ionio. Er du til vandsportsaktiviteter, kan du med fordel besøge Vasilikos-halvøen og stranden St. Nicholas.

Mad og drikke
På Zakynthos finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne ligger primært i feriebyernes hovedgader og i Zakynthos by. Den græske nationalret er mousaka og består af aubergine, grøntsager og hakket oksekød. Meget velsmagende. Også frisk fisk og skaldyr hører til de gode kulinariske oplevelser på Zakynthos.

Transport
Det er let at komme rundt på Zakynthos både med offentlig transport og taxa. Taxa er forholdsvist billigt sammenlignet med Danmark.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Zakynthos, hvis du vil se øen i dit eget tempo. Du kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er mange aktivitetsmuligheder på Zakynthos. Prøv for eksempel at køre go-cart, at spille tennis eller minigolf.

Shopping
Der er gode muligheder for shopping i Zakynthos by, mens feriebyerne har mange souvenirbutikker. Her kan du også købe forskellige specialiteter.

Vores service
Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Zakynthos. På en charterrejse møder du vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har du bestilt transfer til hotellet, sørger de for, du kommer frem. I løbet af ferien kan du kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice – medmindre vi alligevel har rejseledere på destinationen i den periode, du er der - og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti. Du kan altid kontakte vores rejsekonsulenter i Danmark, hvis du har brug for hjælp.

Du kan altid se, når du booker en rejse, om du bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse.