• Side

Om Side

Om Side

Side – charmerende havneby og en ægte familiefavorit


I Side er der ro, tid til eftertanke og tid til at være familie. Byen strækker sig smukt op i bjergene, og langs promenaderne skriver de oldgræske ruiner en helt særlig historie. Strandene er lækre, og I finder hoteller og restauranter i absolut topklasse.

Sol- og strandferie i Side
I Side får I solferie for alle pengene med masser af solskinstimer, skønne strande, dejlig udsigt, smukt hav og flotte pools. Strandene i Side er utroligt lækre, og de indbyder til mange timers afslapning og sjov for hele familien. Stik tæerne i det lune sand og tag en dyb indånding. Nu er ferien for alvor begyndt! 

Høj standard og virkelig gode hoteller
I Side er hotelstandarden højere end i de andre tyrkiske feriebyer. Sides placering på halvøen og den gennemtænkte bebyggelse, giver mange værelser med en helt unik udsigt over byen og havet. Servicen er helt i top, og vi har udvalgt de bedste hoteller til jer med mange faciliteter. I Side kan man let tilbringe hele ferien på hotellerne, for her er ganske enkelt så rart at være, men Side har så meget mere at byde på!

På marked med de lokale
Om lørdagen er byens marked et sjovt sted at opholde sig. De handlende presser priserne, og de lokale er ivrige efter at sælge deres smukke varer. Find dit handelstalent frem, prøv det af over for de lokale og få frisk muskat, peberkorn og spidskommen med hjem til vinterens gryderetter. Når larmen og indtrykkene bliver for meget, kan I følge med de lokale til den nærmeste café. Her er det tid til en forfriskning i skyggen.

Gastronomi i verdensklasse
Hvis I holder af at slutte en dejlig dag på stranden af hos en lille lokal restaurant, vil I elske Side. Den charmerende gamle bydel rummer masser af skønne barer, caféer og restauranter, og menukortet byder på lokale og vestlige retter, som I lyster. Prøv de lokale indbagte grøntsager eller et dejligt saftigt krydret grillspyd. De lokale fiskeretter er også at anbefale, og fisken landes naturligvis samme morgen i denne skønne lille havneby.

En by fuld af oplevelser
En ferie i Side er også en ferie i en spændend by, der byder på flere store seværdigheder. Én af dem er de majestætiske søjler i resterne af Apollo og Athenas templer, som stolt kendetegner byen. Tempelresterne ligger smukt ved kysten og er både fascinerende i morgensol og i aftensolens røde nuancer. Husk kameraet – årets foto kan snildt komme i hus med de beundringsværdige søjler i baggrunden og den smukke røde glød i ansigterne. Se også nærmere på det flotte amfiteater, som har plads til 10.000 gæster. At vandre mellem disse smukke gamle ruiner er romantisk og tankevækkende og helt perfekt til en dejlig ferie. 

Selvforkælelse i hammam
Har I lyst til at forkæle jer selv, anbefaler vi en dejlig tur i et vaskeægte tyrkisk hammam. I de dejlige tyrkiske bade og saunaer bliver kroppen vækket på ny, og behandlingen ligger bunden for at få en dejlig kulør med hjem fra ferien. Men pas på – hammam er stærkt vanedannende, og timerne flyver af sted.

Vores service
Bravo Tours’ tilbyder på fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Side. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti. I Side tilbyder vi fleksible pakkerejser før sæsonen starter, så I bl.a. har mulighed for besøge Side i årets første måneder.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Transfer
Det tager cirka en time at køre fra lufthavnen til første hotelstop i Side.

Valuta
De fleste hoteller i Side fortrækker euro som betalingsform. Betaler I med Lira, er det ofte en dårligere kurs. 

Om Side
Side ligger på en halvø, der kun er en kilometer lang og 400 meter bred. Side er en hyggelig og charmerende havneby, der er mere end 2.000 år gammel. Byen er i dag moderne og rolig med masser af oplevelsesmuligheder, restauranter i topklasse og naturligvis endeløse pragtfulde badestrande.
Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - blandt andre ruinerne af et stort amfiteater med plads til 20.000 tilskuere og en imponerende byport, der tårner sig op mod den blå himmel.

 

Hvor går din drømmeferie hen?

De bedste familie resorts

Fantastiske resorts for hele familien uanset alder.

Find din rejse her >

4-stjernet hoteller i Side

Få en 4-stjernet drømmeferie til sommer. 

Find din rejse her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Side.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Side.

Se vores hoteller her >

Oplev charmerende Side

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Alanya, Side og Belek

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 2
 • 14
 • 16
 • 17
 • 21
 • 23

Oplevelser

Manavgat - marked, flod og moské fra Side

Med dansktalende rejseleder

Manavgat er en by, der kun ligger få kilometer uden for Side. På denne dejlige dag skal vi opleve fire seværdigheder, som kendetegner byen.

Vi skal besøge den smukke Manavgat moske. Moskeen er en af de største i omegn og er en efterligning af den blå moske i Istanbul. Derudover skal vi besøge det lokale marked i byens centrum. Her kan man finde alt, hvad hjertet begærer - lige fra frugt og grønt til souvenirs. På markedet vil der være rig mulighed for at gøre en god handel eller nyde et glas friskpresset appelsin- eller granatæblejuice. Hvis man ønsker at købe en lille ting med hjem, så kan det helt sikkert findes på dette marked.

Vi fortsætter til Manavgat floden, hvor vi skal på bådtur. Floden kaldes af tyrkerne "Smaragdfloden" på grund af dets smaragdgrønne vand. På sejlturen gøres et stop ved flodens udmunding, hvor der vil være tid på stranden. Her er det muligt både at bade i det iskolde flodvand eller det varme Middelhav. Undervejs vil vi nyde den flotte natur samt en lækker frokost ombord på båden.

Afslutningsvis stopper vi ved Manavgat vandfaldet. Dette fantastiske vandfald danner et smukt landskab, da det breder sig over 40 m. Hvis man skulle have lyst til noget sødt til ganen, sælges der traditionelt tyrkisk is.

Kort sagt oplever du nogle af Manavgats mest berømte attraktioner og god mulighed for afslapning. Glæd dig til en dejlig tur langs Manavgat floden, markedet og i moskeen, hvor du med garanti vil få en solid oplevelse med hjem i bagagen.

Inklusive frokost


Vejledende pris:
Voksne kr. 370 pr. person
Børn kr. 185 pr. barn

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder.

Som udgangspunkt kører udflugten mandag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Alanya bådtur fra Side

Med engelsktalende rejseleder

Tag med på en fantastisk bådtur, hvor der sejles fra Alanyas hyggelige, gamle fiskerhavn og ud på det skønne azurblå middelhav. På båden slapper vi af i skyggen eller slikker sol på dækket med en drink i hånden, mens musikken spiller fra højttalerne.

Vi ser Alanya fra søsiden og sejler rundt om bjerget, der skiller feriebyen i øst og vest. Fra havet ser vi den store flotte forsvarsborg, som sultanen fik udbygget tilbage i 1200-tallet. Vi sejler forbi de kendte grotter ved foden af klippehalvøen efterfulgt af flere badepauser.

Inklusive frokost og all inkl af drikkevarer. Øl, vin og vand

Vejledende pris:
Voksne kr. 410 pr. person
Børn kr 205 pr. barn (fra 7-12 år)
Børn under 6 år er gratis.

Turen kører fra maj til oktober

Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling.
Som udgangspunkt kører udflugten lørdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.