• Side

Om Side

Om Side

Side – charmerende havneby og en ægte familiefavorit

I Side er der ro, tid til eftertanke og tid til at være familie. Byen strækker sig smukt op i bjergene, og langs promenaderne skriver de oldgræske ruiner en helt særlig historie. Strandene er lækre, og du finder hoteller og restauranter i absolut topklasse.

Læs mere om Side her.

 

Hvor går din drømmeferie hen?

De bedste familie resorts

Fantastiske resorts for hele familien uanset alder.

Find din rejse her >

4-stjernet hoteller i Side

Få en 4-stjernet drømmeferie til sommer. 

Find din rejse her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Side.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Side.

Se vores hoteller her >

Oplev charmerende Side

Inspirationsfolder

Find inspiration til din næste ferie i Tyrkiet
Læs vores folder her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Alanya, Side og Belek

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23

Oplevelser

Manavgat og antikke Side - fra Side

Med dansktalende rejseleder

Dagen starter på Manavgat floden, hvor vi skal på bådtur. Floden kaldes af tyrkerne “Smaragdfloden” på grund af dets smaragdgrønne vand. På sejlturen stopper vi ved flodens udmunding, hvor der vil være tid på stranden. Her er det muligt både at bade i det kølige flodvand, eller det varme Middelhav. Undervejs vil vi nyde den flotte natur, samt en lækker Tyrkisk morgenmad ombord på båden. En dejlig start på dagen.

Turen går videre til Manavgat vandfaldet. Dette fantastiske vandfald danner et smukt landskab, da det breder sig over 40 m. Hvis man skulle have lyst til noget sødt til ganen, sælges der traditionelt tyrkisk is, som man må smage når man er i Tyrkiet.

Vi fortsætter til den gamle by i Side ”antikke Side”, hvor vi tager tilbage i tiden og får en guidet tur gennem de gamle ruiner. Vi ser den gamle hovedgade, små butikker, amfiteateret og meget mere. Kort sagt, alt det byen er kendt for.

Side er en hyggelig og spændende by, så vi får tid på egen hånd til at lære byen at kende og gå rundt i de små gader.

Glæd dig til en dejlig tur langs Manavgat floden, Manavgat vandfaldet og antikke Side, hvor du med garanti vil få en solid oplevelse med hjem i bagagen.

HUSK: Badetøj, penge og kamera.
Inklusive tyrkisk morgenmad.

Vejledende pris:
Voksne kr. 430 pr. person
Børn kr. 215 pr. barn

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder.

Som udgangspunkt kører udflugten mandag. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Alanya bådtur fra Side

Med dansktalende rejseleder

Denne dag kan du komme med på en fantastisk bådtur, hvor du får vind i håret. massevis af muligheder for at bade og nyde solen.

Båden sejler fra Alanyas hyggelige, gamle fiskehavn og ud på det skønne, azurblå Middelhav med en god udsigt til Alanya by. På båden kan du både slappe af i skyggen, og du kan slikke sol på dækket med en drink i hånden. Under sejlturen vil der blive serveret en dejlig frokost, så du blot skal tænke på at slappe af og nyde ture.

Vi ser Alanya fra søsiden og sejler rundt om pynten og den flotte forsvarsborg, der skiller feriebyen i øst og vest. Vi sejler forbi den mystiske fosforgrotte og den hemmelighedsfulde piratgrotte, som ligger lige ned til vandet, og som siges at indeholde en skjult piratskat.

Inklusive frokost og All Inclusive af drikkevarer: Øl, vin og vand
Medbring Badetøj, solcreme og kamera.

Vejledende pris:
Voksne kr. 460 pr. person
Børn kr. 230 pr. barn (fra 7-12 år)
Børn under 6 år er gratis.

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling.

Som udgangspunkt kører udflugten lørdag. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Tyrkiets skjulte skatte

Med dansktalende rejseleder

Kom med og oplev den fantastiske natur samt det traditionelle lokalliv, som Tyrkiet har at byde på. Vi kører op i Taurus bjergene for at besøge den forladte by Sarihacilar. Byen ligger på Silkevejen og var i gamle dage meget besøgt af rejsende, handlende fra hele verden. I dag er der 3 familier tilbage i byen og vi skal besøge en af disse familier.

I byen Akseki, finder vi et museum, der viser hvordan man boede, og til dels stadig gør, i området. Flere generationer boede under samme tag og hver lille familie havde et værelse med køkken, toilet og bad, hvor forældre og småbørn boede sammen.

Ormana – Button house byen – er her hvor vi skal have en dejlig, lokal frokost, inden vi skal gå på opdagelse i byen. Vi skal rundt og se og høre om hvordan man fortsat holder fast i de gamle traditioner, både når det kommer til at bygge de specielle button huse og vedligeholde det gamle håndværk, samt dagligdagens liv.

Nogle gode oplevelser rigere, tager vi ud til en overvældende naturoplevelse, Altınbeşik grotten. Grotten er den største grotte i Tyrkiet og den tredje største i hele verden. Grotten er delt i 3 etager, vi får muligheden for at se nederste etage, i form af en sejltur ind i grotten. Dette må siges at være en skjult skat som ikke mange har haft muligheden for at opleve!

Inklusive frokost

Vejledende pris:
Voksne kr. 615
Børn kr. 310

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Sol- og strandferie i Side

I Side får du solferie for alle pengene med masser af solskinstimer, skønne strande, dejlig udsigt, smukt hav og flotte pools. Strandene i Side er utroligt lækre, og de indbyder til mange timers afslapning og sjov for hele familien. Stik tæerne i det lune sand og tag en dyb indånding. Nu er ferien for alvor begyndt! 

Høj standard og virkelig gode hoteller

I Side er hotelstandarden højere end i de andre tyrkiske feriebyer. Sides placering på halvøen og den gennemtænkte bebyggelse, giver mange værelser med en helt unik udsigt over byen og havet. Servicen er helt i top, og vi har udvalgt de bedste hoteller til dig med mange faciliteter. I Side kan man let tilbringe hele ferien på hotellerne, for her er ganske enkelt så rart at være, men Side har så meget mere at byde på!

På marked med de lokale

Om lørdagen er byens marked et sjovt sted at opholde sig. De handlende presser priserne, og de lokale er ivrige efter at sælge deres smukke varer. Find dit handelstalent frem, prøv det af over for de lokale og få frisk muskat, peberkorn og spidskommen med hjem til vinterens gryderetter. Når larmen og indtrykkene bliver for meget, kan du følge med de lokale til den nærmeste café. Her er det tid til en forfriskning i skyggen.

Gastronomi i verdensklasse

Hvis du holder af at slutte en dejlig dag på stranden af hos en lille lokal restaurant, vil du elske Side. Den charmerende gamle bydel rummer masser af skønne barer, caféer og restauranter, og menukortet byder på lokale og vestlige retter, som du lyster. Prøv de lokale indbagte grøntsager eller et dejligt saftigt krydret grillspyd. De lokale fiskeretter er også at anbefale, og fisken landes naturligvis samme morgen i denne skønne lille havneby.

En by fuld af oplevelser

En ferie i Side er også en ferie i en spændende by, der byder på flere store seværdigheder. Én af dem er de majestætiske søjler i resterne af Apollo og Athenas templer, som stolt kendetegner byen. Tempelresterne ligger smukt ved kysten og er både fascinerende i morgensol og i aftensolens røde nuancer. Husk kameraet – årets foto kan snildt komme i hus med de beundringsværdige søjler i baggrunden og den smukke røde glød i ansigterne. Se også nærmere på det flotte amfiteater, som har plads til 10.000 gæster. At vandre mellem disse smukke gamle ruiner er romantisk og tankevækkende og helt perfekt til en dejlig ferie. 

Selvforkælelse i hamam

Har du lyst til at forkæle dig selv, anbefaler vi en dejlig tur i et vaskeægte tyrkisk hamam. I de dejlige tyrkiske bade og saunaer bliver kroppen vækket på ny, og behandlingen ligger bunden for at få en dejlig kulør med hjem fra ferien. Men pas på – hamam er stærkt vanedannende, og timerne flyver af sted.

FAKTA

Vores service
Bravo Tours tilbyder fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Side. På en charterrejse møder du vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har du bestilt transfer til hotellet, sørger de for, du kommer frem. I løbet af ferien kan du kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti. I Side tilbyder vi fleksible pakkerejser før sæsonen starter, så du bl.a. har mulighed for at besøge Side i årets første måneder.

Du kan altid se, når du booker en rejse, om du bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Transfer
Det tager cirka en time at køre fra lufthavnen til første hotelstop i Side.

Valuta
De fleste hoteller i Side fortrækker euro som betalingsform. Betaler du med Lira, er det ofte en dårligere kurs. 

Om Side
Side ligger på en halvø, der kun er en kilometer lang og 400 meter bred. Side er en hyggelig og charmerende havneby, der er mere end 2.000 år gammel. Byen er i dag moderne og rolig med masser af oplevelsesmuligheder, restauranter i topklasse og naturligvis endeløse pragtfulde badestrande.
Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - blandt andre ruinerne af et stort amfiteater med plads til 20.000 tilskuere og en imponerende byport, der tårner sig op mod den blå himmel.