Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Bravo Tours bestseller
 • Familievenligt med All Inclusive
 • Mange faciliteter

Sol by Melia Cosmopolitan

4
Her får du
 • Bravo Tours bestseller
 • Familievenligt med All Inclusive
 • Mange faciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Sol by Melia Cosmopolitan

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Pool
 • Max. 100 m til strand
 • Gratis WiFi

Lækre faciliteter for hele familie

Vil du bo i de bedst tænkelige omgivelser lige ved stranden, så er Cosmopolitan det helt rigtige sted! Hotellet er lækkert og funktionelt. Her er masser af aktiviteter, du kan kaste dig over, fx billard, bordtennis. Vandhunde kan have det sjovt med de forskellige vandsportsaktiviteter ved hotellets strandområde. Du har direkte adgang til stranden via en tunnel under hovedvejen.

Hotellet har et virkelig skønt poolområde med swimmingpool og børnepool samt en helt ny lidt mindre pool. Solsenge og parasoller er til fri afbenyttelse. Du kan leje lækre poolhåndklæder mod depositum.

Ved receptionen finder du restauranten og en loungebar, hvor det er muligt at sidde ude og nyde en skøn forfriskning. I restauranten finder du et stort udvalg af forskellige retter, hvor der er også glutenfri-alternativer.

Hotellet består både af hovedbygninger og mindre blokke, der ligger rundt i hotellets store have.

Cosmopolitan er blandt vores fem mest populære hoteller på Rhodos.

Sådan bor du
Alle værelserne har gratis WiFi, aircondition, safebox, kedel, minikøleskab og fladskærms TV. Vælg mellem følgende værelsestyper: 

Dobbeltværelse med balkon, udsigt til haven eller pool: 22 m2 indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et arrangement med bløde møbler. Der er badekar på badeværelset. Balkonen er møbleret. Der er udsigt til haven eller poolen. Her kan bo en til tre personer. 

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt: Indrettet som det andet dobbeltværelse, men her er der balkon med havudsigt. Der kan bo to til tre personer.

Dobbeltværelse Superior med balkon og havudsigt: 22 m2 fuldt renoveret værelse holdt i varme farver og indrettet med dobbeltseng og bløde møbler. Der er walk-in-shower på badeværelset. Balkonen er møbleret. Her kan bo to til tre personer. 

Dobbeltværelse superior med balkon og udsigt til landskabet: Indrettet som det andet dobbeltværelse superior, men her er der balkon med udsigt til landskabet. Der kan være 2 til tre personer på værelset.

Dobbeltværelse Premium med balkon og havudsigt: 22 m2 fuldt renoveret værelse holdt i varme farver og indrettet med dobbeltseng, en sovesofa og bløde møbler. Værelset er placeret på 7. etage og har en bjergtagende havudsigt. Der er bruser på badeværelset samt badekåbe og tøfler. Balkonen er møbleret. Her kan bo to til tre personer.

Familieværelse med balkon/terrasse og udsigt til haven: 26 m2 indrettet med en dobbeltseng samt enten en dobbelt sovesofa eller en køjeseng. Der er badekar på badeværelset. Balkonen er møbleret. Her kan bo op til to voksne og to børn.

Familieværelse med skydedør, balkon/terrasse og udsigt til haven eller pool: 26 m2 indrettet med en stue med sofaseng og et separat værelse adskilt fra stuen med skydedøre med en dobbeltseng. Der er badekar på badeværelset. Her kan bo op til to voksne og to børn.

Familieværelse med skydedør, balkon/terrasse og havudsigt: Indrettet som det andet familieværelse med skydedør, men her er der balkon eller terrasse med havudsigt. Der kan bo op til to voksne og to børn.

Pension
Dit ophold på Cosmopolitan er med All Inclusive.

Du spiser alle dine måltider i hotellets hovedrestaurant. En dejlig international morgenbuffet, frokosten er en lækker kombination af internationale og lokale retter, og aftenbuffeten byder på en skøn blanding af græske, internationale og udvalgte retter fra Middelhavsområdet. Alle måltider er markeret med indhold, så allergikere let kan finde det, de kan spise. Der er også en mikroovn ved buffeten, som det er muligt at benytte. Til aften skal mænd bære pænt tøj i restauranten.

Mere om Cosmopolitan
Her er masser af aktiviteter, du kan kaste dig over som billard, bordtennis, og for vandhundene er der forskellige vandsportsaktiviteter ved hotellets strandområde. Der kan forekomme støj på familie- og havudsigts værelserne fra vejen eller fra restaurant/bar. 

Det er muligt at leje poolhåndkæder for et depositum for ca. 10 euro. 

Om hotellet
Afstand til centrum 4,5 km Rodos
Afstand til den gamle bydel 4,5 km Rodos
Afstand til hæveautomat 150 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 377
Bar Ja
Billardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 1988
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4-7
Fitness Nej
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 2
Renoveret 2010
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 2
Skift af sengelinned 2
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Ixia, Ialyssos, 85101 Rhodos
Tlf. 0030 22410 75422 Fax 00 30 224 10 32 823

All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad: Kl. 07.00–10.00.
Sen morgenmad: kl. 10.00-10.30
Frokost: Kl. 12.30–14.30.
Aftensmad: Kl. 18.30–21.30.

Drikkevarer: Alle lokale drikkevarer, øl, vin, vand, sodavand, lokal spiritus, kaffe og te. Kl. 10.00-23.00

Ikke inkluderet: Importerede drikkevarer.

Mellemmåltider:
Is kl.10.00-23.00
Snacks kl.12.00–16.00
Kaffe/kage: kl. 16.00-17.00

Du har All Inclusive helt ind til afrejse. 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail