Premium - Lesbos' autentiske oplevelser

Rejselængde 7 Nætter
Pris fra 16 juni 2024 6.600 kr
6.799 kr
Se alle afgange

Lesbos er en autentisk, græsk perle, der ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. På Lesbos finder du hyggelige, autentiske byer med skønne tavernaer, som serverer lækker græsk mad. Naturen på Lesbos er også smuk og mange steder meget frodig med pinje- og egeskove, olivenlunde og frugtplantager. Derudover er øen kendt for at være hjemsted for noget af den bedste ouzo i verden.

Alt dette kan du opleve på denne oplevelsesrejse til Lesbos. For vi har taget noget af det bedste og mest autentiske ved Lesbos og samlet i denne oplevelsesrejse. Du får nemlig tre udflugter med i prisen, som alle sammen er med dansktalende rejseleder, der vil gøre dig klogere på det autentiske Lesbos.

Du skal på byrundtur i den charmerende by Molivos og høre om byens historie. Du skal på rundtur i den vestlige del af øen, som byder på flotte udsigter og traditionelle landsbyer. Og så skal du opleve en verden af ouzo med et besøg på museet og fabrikken ”World of Ouzo.”

Du bor på det skønne Delfinia Hotel, som ligger lige ved stranden uden for den hyggelige by, Molivos. På hotellet finder du et fantastisk poolområde, hvor du kan slappe af med en smuk udsigt over havet, mens du suger alle oplevelserne fra udflugterne til dig.

Du kan altså glæde dig til en ferie fyldt med autentiske og fantastiske oplevelser på den skønne, græske ø Lesbos.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Lesbos.  

Vi tager forbehold for ændringer af dagsprogrammet.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
Rejsens højdepunkter
 • Ophold på det skønne Delfinia Hotel inklusive morgenmad
 • Bo lige ved stranden
 • Byrundtur i Molivos
 • Udflugt til det vestlige Lesbos
 • Smag på en verden af ouzo med udflugt til den sydlige del af øen
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse mod Lesbos
Afrejse mod Lesbos

I dag rejser vi fra Billund og mod den autentiske, græske ø, Lesbos. Når vi ankommer til øen, finder du enten selv til hotellet, eller hvis du har tilkøbt transfer, så kører du med bussen til Delfinia Hotel, som er dit nye hjem i denne uge. Vi finder os til rette på vores værelse og gør klar til en oplevelsesrig uge. 

Dag 2
Udforsk hotellet og omgivelserne
Udforsk hotellet og omgivelserne

Dagen i dag er til fri afbenyttelse, så du kan bruge dagen, som du vil. Du kan fx tage en afslappende dag på hotellet, hvor du finder et fantastisk poolområde, som til den ene side har en smuk udsigt over havet og til den anden side har en dejlig udsigt til borgen i Molivos. Er du mere til strand, så er du så heldig, at du finder stranden lige ved hotellet.

Du kan også tage en tur ind til Molivos, som ligger omkring 800 meter væk, her finder du et stort udvalg af restauranter. 

Dag 3
En verden af ouzo
En verden af ouzo

I dag tager vi på ugens første udflugt, når vi skal opleve en verden af ouzo i den sydlige del af Lesbos. Efter vi bliver hentet på hotellet, kører vi til første stop, som er den lille landsby Skopelos, hvor vi besøger de tidligere kristne katakomber, som ligger under Sankt Maria Magdalenes kirke. Vi tager også en gåtur i byen og ser på det hyggelige torv. Vi kører videre til byen Plomari, som er særligt kendt for sin ouzo. Vi besøger museet og fabrikken ”World of Ouzo”, hvor vi hører mere om historien bag den velkendte drik. Og så smager vi selvfølgelig også på den. Inden vi starter hjemturen, besøger vi stranden Tarti, hvor vi kan tage en dukkert eller bare nyde tilværelsen i afslappende omgivelser.

Dag 4
Byrundtur i Molivos
Byrundtur i Molivos

Den hyggelige by Molivos er i centrum for denne dag. Vi skal nemlig på byrundtur og lære byen at kende samt høre mere om den spændende historie. Vi går en tur i de hyggelige gader, ser de bedste butikker og restauranter og hører mere om Molivos’ spændende arkitektur og historie. Vi kommer også til at høre mere om hverdagslivet på Lesbos og besøger den hyggelige havn i Molivos og byens hovedkirke, hvorfra vi kan nyde en smuk udsigt over byen.

Byrundturen varer ca. fire timer, så der er også mulighed for at slappe af på stranden eller ved poolen. 

Dag 5
Afslapning
Afslapning

I dag er der ingen udflugter på programmet, så du kan bruge dagen på afslapning eller andre oplevelser, hvis du ønsker. Hotellet har sin egen tennisbane, basketballbane og volleyballbane, så du kan også være aktiv på hotellet.

Du kan også tage på besøg i den lille by Petra, som ligger ca. 4 km syd for hotellet. Her finder du en autentisk og hyggelig by, hvor du i centrum finder en 30 meter høj klippe, som har en kirke på toppen. 

Dag 6
Det vestlige Lesbos
Det vestlige Lesbos

I dag tager vi på tur i den vestlige del af Lesbos, som byder på flotte udsigter, traditionelle landsbyer, en fantastisk historie og spændende landsbyer. Vi besøger et område, der er kendt for de sjældne vandskildpadder, og vi besøger den smukke by Vatoussa, hvor vi går en tur og får tid på egen hånd. Vi kommer også til at opleve et af øens smukke klostre, der er bygget på toppen af en vulkan. Sidste stop gør vi  i fiskerbyen Sigri, hvor der er mulighed for et besøg på museum eller ved en jordskælvssimulator. Der er også mulighed for frokost og en lille svømmetur. 

Dag 7
Sidste hele dag på Lesbos
Sidste hele dag på Lesbos

I dag har vi sidste hele dag på øen, og derfor er der også tid til at suge de sidste oplevelser ind. Tag fx til Molivos endnu engang og spis på en af de gode restauranter, eller nyd dagen ved poolen. Du kan gøre, som du vil.

Dag 8
Farvel til Lesbos
Farvel til Lesbos

Det er tid til at sige farvel til Lesbos. Vi har tid til at få den sidste sol med fra øen, inden vi skal til lufthavnen for at flyve tilbage til Danmark. En uge med mindeværdige oplevelser er slut, og vi siger farvel – eller på gensyn – til autentiske Lesbos.

Oplevelser på rejsen

Byrundtur i Molivos

Med dansktalende rejseleder
På byrundturen i Molivos kan du lære den hyggelige by at kende og høre om dens spændende historie. Vi går en tur i byens hyggelige gader og ser de bedste restauranter og butikker, mens vi hører mere om Molivos’ spændende arkitektur og historie. Derudover hører vi også mere om hverdagslivet på Lesbos og besøger den hyggelige havn og byens hovedkirke, hvorfra vi kan nyde en fantastisk udsigt over Molivos. Byrundturen varer ca. fire timer. 

Det vestlige Lesbos

Med dansktalende rejseleder
Vi drager på heldagsudflugt til den vestlige del af Lesbos i dag. Her kommer vi forbi flotte udsigter, traditionelle landsbyer, en fantastisk historie og spændende landskaber. Vi besøger et område, som er kendt for sjældne vandskildpadder og kommer til den smukke by Vatoussa, hvor du har tid på egen hånd. Et andet interessant stop er udsigten fra et af øens smukkeste klostre, som er bygget på toppen af en vulkan. Sidste stop er i fiskerbyen Sigri, hvor du kan besøge et museum eller en jordskælvssimulator. Udflugten inkluderer indgang til museet. 

En af verden af ouzo

Med dansktalende rejseleder
Udflugten går til den sydlige del af Lesbos, hvor vi udforsker de smukkeste steder. Vi starter i landsbyen Skopelos, slentrer en tur på torvet og besøger de tidligere kristne katakomber, som ligger under Sankt Maria Magdalenes kirke. Derefter går turen til byen Plomari, som er kendt for sin ouzo. Vi besøger museet og fabrikken ”World of Ouzo” og hører mere om historien bag den velkendte ouzo. Selvfølgelig smager vi også på drikken. Til sidst slår vi turen forbi stranden Tarti, hvor vi kan tage en dejlig dukkert eller bare nyde tilværelsen i afslappende omgivelser. 

ShortTagLine

Her får du

 • Ophold på det skønne Delfinia Hotel inklusive morgenmad
 • Bo lige ved stranden
 • Byrundtur i Molivos
 • Udflugt til det vestlige Lesbos
 • Smag på en verden af ouzo med udflugt til den sydlige del af øen
 • Dansktalende rejseleder
IncludedTagLine

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Lesbos t/r
 • Indkvartering på Delfinia Hotel
 • Morgenmad
 • Byrundtur i Molivos
 • Udflugt til det vestlige Lesbos
 • Udflugt til det sydlige Lesbos med besøg på museet og fabrikken ”World of Ouzo”
 • Dansktalende rejseleder
NotIncludedTagLine

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Indchecket bagage
 • Mad ombord på flyet
 • Transfer til og fra lufthavn

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant

Lige ved stranden uden for hyggelige Molivos ligger Delfinia Hotel

Delfinia Hotel ligger lige ved stranden og i gåafstand til den hyggelige ferieby, Molivos. Her venter et fantastisk poolområde med en smuk udsigt over havet og borgen i Molivos. Lige neden for hotellet finder du områdets skønne strand, så det er let at veksle mellem pool og strand.

Vil du gerne være aktiv på ferien, er det ganske let. Hotellet har nemlig både sin egen tennisbane, basketbane og volleyballbane, hvor du kan udfordre dine medrejsende. Du kan også deltage i en af hotellets yogatimer (mod gebyr), eller spille et spil bordtennis på hotellet.

Fra hotellet har du blot 800 meter til Molivos, hvor du finder et stort udvalg af restauranter og den hyggelige havn, som er et besøg værd.

Delfinia Hotel ligger placeret i et parklignende område, hvor du finder alt fra oliven- og mange forskellige frugttræer. 

På hotellet finder du en lækker morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde god morgenmad. Morgenmaden er inkluderet i dit ophold, så du bare skal læne dig tilbage og nyde det. Derudover kan du også tage en tur forbi den hyggelige bar, Delfinia, hvor du kan nyde forfriskende drikkevarer.

Sådan bor du på Delfinia Hotel
Hotellet består af en hovedbygning og flere bungalows, der ligger fordelt rundt på hotelområdet. Du kan vælge mellem gode dobbeltværelser eller bungalows.

Alle værelserne har gratis WiFi.

Dobbeltværelse med udsigt til haven: Fine værelser på ca. 25 m2 med møbleret balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne er indrettet med telefon, aircondition, køleskab, safeboks og eget badeværelse med toilet, badekar, bruser og hårtørrer. På værelset kan der bo op til tre personer.

Dobbeltværelse med havudsigt: Fine værelser på ca. 25 m2 med møbleret balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne er indrettet med telefon, aircondition, køleskab, safeboks og eget badeværelse med toilet, badekar, bruser og hårtørrer. På værelset kan der bo op til tre personer.

Bungalow med udsigt til haven: Store bungalows på mellem 30-35 m2 med møbleret balkon/terrasse og udsigt til haven. De er indrettet med telefon, airconditoin, tv, køleskab, safeboks, og eget badeværelse med toilet, badekar, bruser og hårtørrer. Der kan bo op til tre personer i disse bungalows.

Bungalow med havudsigt: Store bungalows på mellem 30-35 m2 med møbleret balkon/terrasse og havudsigt. De er indrettet med telefon, airconditoin, tv, køleskab, safeboks, og eget badeværelse med toilet, badekar, bruser og hårtørrer. Der kan bo op til fire personer i disse bungalows.

Pension
Opholdet er med morgenmad.

Mere om Delfinia Hotel
Det er muligt at leje poolhåndklæder for ca. en euro om dagen. 

Om hotellet
Afstand til hæveautomat 800 m
Afstand til lokalt centrum 900 m
Afstand til lufthavn 70 km
Afstand til restauranter 1000 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 120
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1965
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 4
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 6
Renoveret 2010
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder 2
Skift af sengelinned 2
Strandhåndklæder Ja, mod betaling
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vaskeri Ja, mod gebyr
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja, mod gebyr

Adresse

Hotel Delfinia, 81108

81108 , Molivos, Lesvos


Web: https://hoteldelfinia.com/

Del denne side via E-mail