Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Om Tolo

Om Tolo

Tolo – ferie lige ved vandkanten


Oplev indbegrebet af Grækenland! Tolo ligger med al sin charme og græske hygge på halvøen Peloponnes i det sydlige Grækenland. Her kan I opleve det autentiske ferieliv fra sin skønneste side.

Det lokale liv lige ved vandet
I Tolo kan I bo lige ved vandkanten og blot nyde det gode ferieliv. Hver morgen sejler fiskerne stadig ud fra den lokale havn for at fange dagens fisk til de lokale tavernaer. Kan I lide fiskeretter, er I kommet til det helt rette sted. På den hyggelige hovedgade har I alt, hvad I behøver. Små hyggelige butikker og restauranter, som de lokale også elsker. Her kan I rigtig nyde livet i et stille og roligt tempo – helt perfekt til en afslappende ferie.

Afslappende strandferie
På stranden kan I dase og slappe af. Det krystalklare vand giver jer med garanti lyst til en dukkert, mens solen stråler bager fra en skyfri himmel. Børnene kan let lege med – strandene i Tolo er meget børnevenlige, og I skal langt ud, før det bliver dybt.

Om Tolo
Tolo har i mange år været forbeholdt de lokale grækere, der selv har elsket at holde ferie her. På flere hoteller bor I bogstavlig talt lige i vandkanten, og byen emmer af både feriestemning og autentisk liv. 

Transfer
Det tager cirka 2 timer at køre fra Athen Lufthavn til det første hotel i Tolo. 

Om Tolo

Om destinationen

Tolo.

Se mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.

Se billeder og video her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.

Se vejret her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller.

Se vores hoteller her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail