Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Alonia Studios & Maisonette

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Alonia Studios & Maisonettes

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi

Beliggende en anelse tilbagetrukket fra den lille ferieby, Tolo, ligger Alonia Studios & Maisonettes. Herfra er der en fantastisk udsigt ud over oliventræer, små feriehuse og det smukke Middelhav. Lige ud for Tolos kyst ses en lille klippeø, hvis eneste bygning er en hvidkalket lille kirke med blå vinduer og gavle. På dette lejlighedshotel får du græsk idyl og ro i rigelige mængder.

Charmerende strandby eller livlige storbyer
Tolo er en gammel fiskerby med masser af charme, gode kulinariske oplevelser og selvfølgelig nogle fantastiske strande. Kun få minutters gang fra lejlighedshotellet finder du de første restauranter med frisk fisk og lokale tavernaer med græske specialiteter. Desuden er der dagligvarebutikker og bagere i byen, så du nemt kan arrangere egne måltider.

Godt 10 kilometer fra Tolo ligger Nafplio, som anses for at være én af Grækenlands smukkeste byer med mange historiske monumenter. Hotellet arrangerer en shuttlebus hertil flere gange om ugen. For cirka 2 euro per person kan du derfor skifte strandlivet ud en dag til fordel for Nafplios centrum.

Er du vild med Grækenlands imponerende historie og fortryllende mytologi, kan du også bruge en feriedag på at udforske en af Europas mest betagende hovedstæder. Athen ligger nemlig kun to timers kørsel fra Tolo. Lejer du en bil, kan du parkere gratis på ved hotellet.

Solterasse med udsigt
Alonia Studios & Maisonettes består af få hyggelige lejligheder. Hotellets samlingspunkt er den lækre solterrasse med den gribende udsigt ud over byen og det blå hav. Enkelte solsenge og en lille pool står til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Her kan du nyde en kold drink sidst på dagen eller den første morgenkaffe, mens solen varmer din krop.

Der er gratis wifi på hele hotellet, inklusiv værelserne, så du kan nemt holde kontakten med dem derhjemme og eventuelt dele et dejligt ferieminde. Rejser du med små børn, er der et gyngestativ, en lille rutsjebane samt en grøn plæne, der indbyder til leg og hygge.

Sådan bor du
Du bor i etværelseslejligheder. Lejlighederne er indrettet med opholdsrum og køkken i ét. I nogle lejligheder er der en lille trappe op til en hems med sovepladser (hemsen er ikke i fuld loftshøjde). I nogle af lejlighederne er der plads til to ekstra opredninger i opholdsrummet. Du kan således bo op til to voksne og to børn i lejlighederne.

Tekøkkenerne er indrettet med køleskab, kogeplade, en lille ovn, kaffemaskine og elkedel. Der er TV, safetybox, hårtørrer og aircondition i alle lejlighederne.

Pension
Dit ophold er uden pension. Der er ikke mulighed for at tilkøbe forplejning.

Mere om Alonia Studios & Maisonettes
Bemærk, det er ikke muligt at låne poolhåndklæder på hotellet. Udcheckning på afrejsedagen er kl. 11.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 150 m
Afstand til hæveautomat 750 m
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til minimarked 450 m
Afstand til restauranter 300 m
Afstand til strand 400 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja
Byggeår 1983
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 3
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Lejligheder 15
Parkering Ja
Pool Ja
Rengøring 7
Renoveret 2008
Safebox Ja
Skift af håndklæder 3
Skift af sengelinned 2
Tekøkken Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Parodos Periferiakos street

21056, Tolo

Peloponnes

Grækenland


Tlf.: +30 27520 59345

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail