Premium - Smag på Algarve

Smukke strande mellem flotte klippefremspring og mad og vin i verdensklasse. Det og meget mere kan du opleve på denne rejse fyldt med oplevelser, når vi både smager på Algarves mad og kultur.

Algarve er virkelig noget for sig selv. Med smuk natur, spændende kultur og deliciøs mad er Algarve en destination, der bare skal opleves. På denne oplevelsesrejse kommer du til at opleve hele paletten med oplevelser, som vil åbne dine øjne for den smukke portugisiske region.

Når du går på opdagelse på familieejede restauranter og smager på lækker tapas og delikate vine på lokale vingårde, så kan du virkelig få smag for, hvorfor man siger, at Algarve har gastronomi i verdensklasse. Med en tur gennem et livligt marked kan du mærke den lokale kultur og købe minder med hjem.

Du kommer også til at opleve den smukke natur, som Algarve også byder på. Med fine sandstrande og klippeformationer, som tager pusten fra dig, oplever du også Algarves naturskønhed.

Der er nemlig fire fantastiske udflugter med på denne oplevelsesrejse, så du kan godt finde kameraet frem, så du kan tage alle minderne med hjem. Alle udflugterne er med dansktalende rejseleder, som vil gøre dig klogere på Algarves bedste kultur-, natur- og smagsoplevelser.

Vi tager forbehold for ændringer i dagsprogrammet

Rejsens højdepunkter
 • Fantastiske smagsoplevelser
 • Vinrundtur med vinsmagning og tapas
 • Smukke natur- og kulturoplevelser
 • Marked i Quarteira
 • Bo på voksenhotel ved den hyggelige by Albufeira
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark og ankomst til Algarve
Afrejse fra Danmark og ankomst til Algarve

Vi stiger i dag på flyveren i Danmark og sætter kursen mod Algarve. Hvis du har tilkøbt transfer, bliver du mødt af en dansktalende rejseleder, og du kommer på en bus, som vil køre dig til hotellet. Herefter er der tid til at finde sig til rette på hotellet og udforske hotellets faciliteter. Hotellet er Belver Boa Vista Hotel

Dag 2
Velkomstmøde
Velkomstmøde

Dagen i dag er til fri afbenyttelse, men på et tidspunkt kommer den dansktalende rejseleder til hotellet, holder velkomstmøde og fortæller om området og ugens program.

Ellers har du tid til at nyde ferien på hotellet, som ligger midt i den gamle bydel af den hyggelige by Albufeira. Du kan slappe af ved poolen, tage til strande eller opleve Albufeiras snævre gader og hyggelige havn. 

Dag 3
Smag på Portugal
Smag på Portugal

Vi skal i dag besøge en hyggelig familiejet restaurant ved navn A Lagosteira, hvor vi skal smage på Portugal. Det skønne land har mange specielle retter og især vine, hvor der både er grøn, hvid, rød og port. Dem bliver vi eksklusivt introduceret for, mens der livligt bliver fortalt om de forskellige traditioner bag. Det er en unik og munter oplevelse.

Dag 4
Naturskønhed ved Verdens Ende
Naturskønhed ved Verdens Ende

I dag sætter vi kursen mod vest og gør stop i den tidligere hovedstad, Lagos. Her oplever vi historien om Portugals gyldne århundrede, da Henrik Søfaren var guvernør i Algarve. Lagos byder på hyggelige gågader, den store historiske havn og ikke mindst, Guldkirken. Nær Lagos ligger ferieområdet Praia Da Luz der med sin hyggelige strandpromenade, det gamle fort og dets mørke klipper bestemt er et besøg værd. Sidst, men ikke mindst, besøger vi Europas mest sydvestlige punk, også kaldet Verdens Ende. Naturen har ændret sig til et mere barskt og råt område, hvor de mægtige klippevægge sætter en brat stopper for Atlanterhavets høje bølger.

Dag 5
Quarteira Marked og Vilamoura marina
Quarteira Marked og Vilamoura marina

Vi skal i dag på marked i Quarteira, hvor der virkelig er mulighed for at slå en god handel af. Hver onsdag stiller sigøjnerne troligt deres boder op og fremviser alverdens souvenirs fra nær og fjern. Efter tiden på egen hånd på markedet i Quateira, fortsætter turen videre til den hyggelige og mondæne marina i Vilamoura, som er fyldt med både, yachts og fine restauranter.

Dag 6
Dag på egen hånd
Dag på egen hånd

Brug dagen i dag, lige som du har lyst til. Der er nemlig ingen udflugter på programmet i dag. Det betyder, at du fx kan tage en dukkert i hotellets lækre pool, sole dig på en solstol eller snuppe en drink i hotellets nyrenoverede barområde.

Du kan også finde en hyggelig restaurant i Albufeira eller blot gå nogle få hundrede meter ud fra hotellet og besøge den gamle bydels brostensbelagte gader.

Dag 7
Vinsmagning og tapas på Quinta do Canhoto
Vinsmagning og tapas på Quinta do Canhoto

På dagens udflugt skal vi bruge vores smagsløg. Vi besøger den familieejede vingård, Quinta do Canhoto, som ligger i den nordlige ende af Albufeira. Vi skal følge hele produktionen af vin – fra drue til flaske. Vi starter med en rundtur ude ved vinmarkerne, hvor vi bliver klogere på, hvordan druerne bliver dyrket i det sydlige Europa. Derefter går vi videre til produktionen og hører om, hvordan familien producerer deres vine. Til sidst får vi også lov til at smage på forskellige vine, mens vi sidder og nyder en smuk udsigt fra familiens smukke vinstue. Under vinsmagning får vi også serveret lidt lækker tapas i form af ost og pølse.

Dag 8
Farvel til Algarve
Farvel til Algarve

En uge fyldt med portugisiske oplevelser er ved vejs ende. I dag vinker vi farvel til Algarve, når vi sætter os i flyveren og vender snuden mod Danmark.

Oplevelser på rejsen

Fantastiske smagsoplevelser

Med dansktalende rejseleder
Vi skal besøge en hyggelig familieejet restaurant ved navn A Lagosteira, hvor vi skal smage på Portugal. Landet har mange specielle retter og vine (grøn, hvid, rød og port), og dem bliver vi eksklusivt introduceret for, mens der livligt bliver fortalt om de forskellige traditioner bag. En unik og munter oplevelse. 

Naturskønhed ved Verdens Ende

Med dansktalende rejseleder
Vi sætter kursen mod vest, og gør stop i den tidligere hovedstad, Lagos. Her vil du opleve historien om Portugals gyldne århundrede, da Henrik Søfaren var guvernør i Algarve. Lagos byder på hyggelige gågader, den store historiske havn og ikke mindst, Guldkirken. Nær Lagos ligger ferieområdet Praia Da Luz der med sin hyggelige strandpromenade, det gamle fort og dets mørke klipper bestemt er et besøg værd. Sidst, men ikke mindst besøger vi Europas med sydvestlige punk, også kaldet Verdens Ende. Naturen har ændret sig, til et mere barsk og rå område, hvor de mægtige klippevægge sætter en brat stopper for Atlanterhavets høje bølger.

Quarteira Marked og Vilamoura marina

Med dansktalende rejseleder
Vi skal i dag på marked i Quarteira, hvor der virkelig er mulighed for at slå en god handel af. Hver onsdag stiller sigøjnerne troligt deres boder op og fremviser alverdens souvenirs fra nær og fjern. Efter tiden på egen hånd på markedet i Quateira, fortsætter turen videre til den hyggelige og mondæne marina i Vilamoura, som er fyldt med både, yachts og fine restauranter.

Vinrundtur med vinsmagning og tapas

Med dansktalende rejseleder
Vi besøger den familieejede vingård, Quinta do Canhoto, som ligger i den nordlige ende af Albufeira. Vi skal følge hele produktionen af vin – fra drue til flaske. Vi starter med en rundtur ude ved vinmarkerne, hvor vi bliver klogere på, hvordan druerne bliver dyrket i det sydlige Europa. Derefter går vi videre til produktionen og hører om, hvordan familien producerer deres vine. Til sidst får vi også lov til at smage på forskellige vine, mens vi sidder og nyder en smuk udsigt fra familien Quintas vingård. Under vinsmagning får vi også serveret lidt lækker tapas i form af ost og pølse.

ShortTagLine

Her får du

 • Fantastiske smagsoplevelser
 • Vinrundtur med vinsmagning og tapas
 • Smukke natur- og kulturoplevelser
 • Marked i Quarteira
 • Bo på voksenhotel ved den hyggelige by Albufeira
 • Dansktalende rejseleder
IncludedTagLine

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Algarve t/r
 • Indkvartering på Belver Boa Vista Hotel
 • Morgenmad
 • Halvdagsudflugt: Smag på Portugal
 • Halvdagsudflugt: Vinsmagning og tapas på Quinta do Canhoto
 • Halvdagsudflugt: Verdens ende
 • Halvdagsudflugt: Quarteira marked + Vilamoura marina
 • Dansktalende rejseleder
NotIncludedTagLine

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Indchecket bagage
 • Mad ombord på flyet
 • Transfer til og fra lufthavn

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.
 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Kun voksne
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension

Bo midt i den gamle bydel med en fantastisk udsigt

Belver Boa Vista Hotel har måske en af Albufeiras bedste udsigter! Her bor du højt hævet på klipperne og har derfor en storslået udsigt ud over både Albufeira, Fisherman’s Beach og Atlanterhavet. Glæd dig – det er virkelig smukt!

På Belver Boa Vista Hotel bor du virkelig hyggeligt. Hotellet er et voksenhotel og er bygget i ældre, rustik stil, og det skaber nogle meget charmerende omgivelser. Hotellet er nænsomt restaureret, og hotellets ”sjæl” er velbevaret. Her er en dejlig solterrasse med swimmingpool, liggestole og parasoller, og herfra har du en udsigt i verdensklasse.

Belver Boa Vista Hotel har også et nyrenoveret barområde, der indbyder til en god forfriskning i skyggen. Det minder om en helt lille café med en rigtig hyggelig stemning, hvor man for alvor kan nyde ferielivet. 

Vil du opleve området, bor du i en af Albufeiras hyggeligste dele, nemlig den gamle bydel. Her finder du masser af små gader, hyggelige restauranter og seværdigheder. Her vil du uden tvivl nyde mange slentreture i løbet af ferien.

Der er ingen tvivl – er du til hyggelige omgivelser, og vil du nyde ferien med en forbløffende udsigt, så skal du vælge Belver Boa Vista Hotel!

Sådan bor du
På Belver Boa Vista bor du i stemningsfyldte dobbeltværelser, som alle har en møbleret balkon, hvorfra du kan nyde en smuk udsigt. Indretningen er forskellig fra værelse til værelse med farve og møblement, men fælles for dem alle er, at de har eget bad/toilet, tv, aircondition, lille køleskab (mod gebyr), safebox (mod gebyr) og telefon. Her er en dejlig solterrasse med swimmingpool, liggestole og parasoller, og herfra har du en udsigt i verdensklasse.

Der kan højst bo to voksne på et almindeligt dobbeltværelse.

Pension
Dit ophold er med morgenmad, men du kan tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Hotel Belver Boa Vista
Belver Boa Vista er et hotel, der ikke kan sammenlignes med ret mange andre. Det er ikke mindst den rustikke stemning, der gør stedet så unikt. Der er gratis WiFi på hotellet. Hotellet er et voksenhotel.

Der er gåafstand til den gamle bydel, hvor du kan opleve den autentiske portugisiske stemning. 

Hotellet tilbyder sauna i sit lille Spa-område uden ekstra gebyr.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 250 m
Afstand til centrum 800 m
Afstand til hæveautomat 300 m
Afstand til lokalt centrum 150 m
Afstand til lufthavn 40 km
Afstand til minimarked 250 m
Afstand til strand 600 m
Aircondition Ja
Antal værelser 84
Bar Ja
Byggeår 1962
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 6
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja, mod gebyr
Minibar Nej
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2009
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
TV på værelset Ja
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Rua Samora Barros n 20 • PT - 8200-178 Albufeira • Portugal
Tlf. 00351 289 589 175

Del denne side via E-mail