Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Costa Adeje

Om Costa Adeje, Tenerife

Om Costa Adeje, Tenerife

Costa Adeje – hyggelige restauranter og gode strande

Langs strandpromenaden liggere flere af Tenerifes skønne ferieområder – og Costa Adeje er ingen undtagelse. Her finder I dejlige sandstrande, mange restauranter og et hyggeligt havnemiljø. Området strækker sig helt fra udkanten af Playa de las Américas til eksklusive Fañabé.

Et hyggeligt liv på stranden
Costa Adeje strækker sig langs strandområdet – helt fra Playa de las Américas til eksklusive Fañabé. På stranden er der altid liv – her finder I et utal af barer og restauranter, der serverer både internationale og lokale retter. Der er også flere strande langs promenaden, som I frit kan benytte, og ved nogle af dem er der også vandsportsaktiviteter.

Tæt på de lokale og de store feriebyer
På stranden og langs strandpromenaden finder I de fleste restauranter, men der ligger også mange i byens bagland. Gå en tur i centrum af byen, hvor de lokale også holder til og nyder en god middag. Her fra kan I også tage bussen til både Playa de las Américas og Los Cristianos, men de nås også nemt ved at gå eller cykle langs promenaden.

Eksklusive Fañabé
Følger I strandpromenaden mod vest, vokser Costa Adeje til sidst sammen med den eksklusive bydel, Fañabé. Her kan I nyde øens fred og ro i fulde drag, shoppe i de eksklusive butikker og naturligvis spise på gode restauranter. Her ligger også flere af øens gode strande fx Playa del Duque og Playa de Fañabé.

I Fañabé ligger også et af vores bedste hoteller, Bahía Principe, hvor I kan nyde ferien i de skønneste omgivelser og med fantastisk All Inclusive.

Oplev Tenerife
Costa Adeje er det perfekte valg, hvis I gerne vil opleve Tenerifes mange seværdigheder. Oplev majestætiske Teide, øens skjulte sider og en af verdens flotteste dyreparker, Loro Parque. I kan også leje en bil og se øen I jeres helt eget tempo.

Golf på Tenerife
Costa Adeje er godt valg, hvis I også vil spille golf i løbet af jeres ferie. Den ene golfbane, Golf Costa Adeje, ligger tæt på jer, og I har også kort afstand til både Golf Las Americas og Amarilla Golf. De bedste starttider får I, hvis I bestiller en golfpakke hjemmefra. Bravo Tours’ golfafdeling hjælper jer gerne med at booke de baner, I ønsker at bestille på.

Transfer
Det tager cirka 30 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Costa Adeje.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tenerife

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Tenerife.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail